2777
2789

پول تو جیبی نمیده 

یعنی اصلا حرف نزدیم هیچ وقت راجع بهش که تعیین کنیم 

البته شغلش آزاده باشه با هم نداریم هم با هم 

پول میزنه کارتم خرید میکنم خرید خونه لباس مدرسه بچه  تموم میشه میگم بازم میزنه 

ولی مبلغ ثابت نداریم 

سوال و جواب و حساب کتاب هم نداریم چی شد چیکار کردی و اینا 

البته میدونه مدیریت مالی من بهتر از خودشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهانه ۵ واریز میکنه

خودمم شاغلم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

همون برا تو جیبتون خودش چقدر می‌ریزه ؟منم خیلی بهش میگم سرماه بده نمیدههرچی بخوام میخره پول هم میده ...

خب من واقعا اونقد خرجی ندارم شوهرم ماهی یه هفته خونه‌ میاد خوردو خوراک آنچنانی نمیخرم چون خراب میشن وقتی میاد میخرم 

۱ تا ۲ تومنی میریزه

والا حقوق ک میدن میشینیم با هم قسطا و قرضا رو میدیم ،بقیشم میریم خشکبار و تره بار میخریم ایا پول نون ...

شوهر من درامدش خوبه اما قسطاش خیلیییی سنگینه ی قسط۶۰میلیونی داریم مال خونه ی۹تومنی

قسط وام منو هم میده

همه خانوما رو میبینم پول تو جیبی دارن ناراحت میشم

شوهر من درامدش خوبه اما قسطاش خیلیییی سنگینه ی قسط۶۰میلیونی داریم مال خونه ی۹تومنیقسط وام منو هم مید ...

عزیژم ناراحت نشو منم اطرافیانم همه ماهانه پول درست و حسابی از شوهرشون میگیرن اوایل خیلی ناراحت میشدم و منم دلم میخواست ولی اینقد قسط و وام داریم ک چیزی نمیمونه و کلا دیگه مثل قبل این چیزا برام اهمیت نداره البته خودم خیاطی میکنم در حد پول تو جیبی در میارم ولی ن اونقدر زیاد ک بشه کاری باش انجام داد،در حد پارچه بگیرم و کیفی شالی چیزا اینطور