2777
2789

سلام دوستان 

از روزی که دیدم یه سوالی ذهنم رو درگیر کرده 

مامانش میگفت کسی نبود نگه داره من از ده روزگی بردم در مغازه اصلا کاری با اشتباهاتش ندارما میخوام بدونم توقع داشته بچه ده روزشو کی نگه داره؟ جز مادر کسی میتونه مگه؟ یه ساعت یه بار شیر میخواد بعد آروغ و تعویض پوشک و خواب کلا مامانش نمیشه نباشه که سختی نوزاد همینه دیگه کی میاد بچه کسی رو نگه داره؟ توقعش بیجا نبود؟ 

مرا به خاطرت نگه دار... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای حرفای مادرش قانع کننده بود که اینجاش باشه

دیگه این حرفش خیلی به نظرم مسخره اومد من ده روز اول خونه مامانم بودم ولی واقعا هیچ کمکی نمیتونست بکنه تو بچه داری تا چند ماه اول حداقل وضع همینه دیگه

مرا به خاطرت نگه دار... 

زر مفت میزد که از خودش یکم دفاع کنه. اینا همه به کنار. تو که میدیدی اون عوضی باسیگار دست بچت رو سوزونده.  چرا باز میسپردیش به اون.

ایشاله که هرچی دردو مرضه بیاد به جونش.(مادره) بچه طفلک هلاک شد.

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

دیگه این حرفش خیلی به نظرم مسخره اومد من ده روز اول خونه مامانم بودم ولی واقعا هیچ کمکی نمیتونست بکن ...

منم ندیدم ...ولی احتمالا منظورش به حرفای مادرشوهرش بوده که تو مراسم هی میگفت من تو رو از شیر گرفتم من تو رو از پوشک گرفتم ...گویا مادر شوهرش اصلا حاضر نبوده بچه رو تگه داره اینم بچه رو با خودش میبرده مغازه

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢
زر مفت میزد که از خودش یکم دفاع کنه. اینا همه به کنار. تو که میدیدی اون عوضی باسیگار دست بچت رو سوزو ...

آره واقعا تازه هنوز نگفتن دلیل داغون شدن ریه هاش چی بوده من چون پسرم تقریبا هم سن و شبیه هست بهش دور از جونش اصلا از فکرش در نمیام

مرا به خاطرت نگه دار... 
منم ندیدم ...ولی احتمالا منظورش به حرفای مادرشوهرش بوده که تو مراسم هی میگفت من تو رو از شیر گرفتم م ...

من فک نکنم میدونسته مادره مگه میشه بدونه و چیزی نگه تورو خدا الکی قضاوت نکنین ...شاید بهش گفته مثلا خورده به کتری چیزی

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢
آره واقعا تازه هنوز نگفتن دلیل داغون شدن ریه هاش چی بوده من چون پسرم تقریبا هم سن و شبیه هست بهش دور ...

پسر منم. دور از جون بچه هامون. 😔 

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

منم ندیدم ...ولی احتمالا منظورش به حرفای مادرشوهرش بوده که تو مراسم هی میگفت من تو رو از شیر گرفتم م ...

فقط به فکر اثبات خودشه الان وکیل گرفته که بگه صیغه قانونی بوده نمیخوام قضاوت کنما ولی هر مادری باشه الان فقط مرگ میخواد که فرشته اش با اون درد از دنیا رفته این زن فقط دنبال توجیح و تبرئه است

مرا به خاطرت نگه دار...