2777
2789
عنوان

گوشی j 7 پرو یا a5 20017 و j5 پرو کی داره ؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 22 پست
اره عکساش کیفیتش خوبه  ولی مثلا فک کن میخوای سلفی بگیری خب، اونی ک از همه جلوتره دوربین رو اون ...

اره همینطور شنیدم با جی 7 150 تومن اختلاف داره  به خاطر همین دو دلم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من A5 2017 دارم 

هم دوربین سلفی هم اصلیش 16 مگاپیکسل هست

و ضد آبه 

شما برو تو سایت دیجی کالا همه ی گوشیا رو با تمام اطلاعات و قیمت و مقایسه با بقیه زده

نقد و بررسیم داره و نظر کاربران خیلی بهت کمک میکنه برا انتخاب

در کل گوشی خوبیه فقط هرچی خواستین بگیرین با گارانتیشو بگیر حتی اگه گرونتر برات تموم شه چون من اینو ک گرفتم ده روز بعد خراب شد  و آقاهه گفت گارانتی نداره با وجود اینکه گوشیایی ک 700 تومنم بودن من تو سایت دیدم ک همه گارانتی دارن اونوقت من اینو 1200 گرفتم ولی خراب شد مجبور شدم همون ده روز نشده بدم تعمیرش کنن صد تومنم هزینش شد ولی هزارتا ایراد دیگه پیدا کرده 

هزار جهد بکردم ک سر عشق بپوشم:شمایل تو بدیدم نه عقل ماندو نه هوشم
من A5 2017 دارم  هم دوربین سلفی هم اصلیش 16 مگاپیکسل هست و ضد آبه  شما برو تو سایت دیجی ...

عزیزم شما در کل ازش راضی هستید عکساش چطوره  شفافیت صفحه اش خوبه؟

عزیزم شما در کل ازش راضی هستید عکساش چطوره  شفافیت صفحه اش خوبه؟

گلی من نمیتونم بگم راضی هستم چون تعمیرش ک کرده صد تا ایراد پیدا کرده ک قبلا نداشت کلانم ده روز دستم بود ک خراب شد برا همین اصلا نمیدونم چطوره

ولی من دوربین خیلی برام مهمه قبلا A3 داشتم ک کیفیتش خوب نبود ولی این خوبه نمیگم فوق العاده است ولی خیلی سلفیش خوبه

ولی شما برو تو سایت دیجی کالا همههههه ی مشخصاتو نوشته من خودم اونجا انتخاب کردم همیشه از اونجا اطلاعات میگیرم برا گوشی خریدن اگه بتونی از همون دیجی کالا بهری ک خیلی بهترعه ی خورده گرونتر هست ولی در عوض خیالت راحته ک اصله و گارانتی داره

من بلد نیستم چطور میشه عکس فرستاد ک براتون عکس بفرستم

ولی اگه گوشی خییییلی خوب میخپای ک کیفیت عکسش خوب باشه نوت 5 بخر ولی گرونه فک کنم 2200

هزار جهد بکردم ک سر عشق بپوشم:شمایل تو بدیدم نه عقل ماندو نه هوشم
توی سلفیش این مشکلو داره یا کلا هر دو دوربین ؟

سلفیش اینطوریه ... برای من مشکلی نداشت برای من تایلند بود ... چینشم هست. از همون موقع ک خریدم برام هعی آپ اومده و آپ اخریم کلا ظاهر آیکونا و اینا خوشگلتر شد 

فست شارژه یکساعته پر میشه

ضدابه

کیفیت دوربیش خوبه نمیگم بی عیب و نقصه ... مخصوصا همون سلفیش و اونایی ک عقبترن.

بقیه چیزاش کاملا خوب بوده.