2777
2789

خانوما من نزدیکه یک ماهه مدام مریضم یه سرما خوردگی گرفتم خوب نمیشم پسرم ۶ سالشه از اول مهره که رفت مدرسه ویروس گرفت از سوم مهر تا الان مریضه امروز باز تب کرد ...تورخدا بگید چیکارکنم مریضی و حال بد از خونمون بره 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسپند دود کن

صدقه بده

پیاز چهار قاچ کن بزار تو محیط پذیراییتون میکروبا رو میکشه 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

میوه بیشتر بخورید، سیر خان شبها با غذا بخورید، زنجبیل تو چایی اینا بریز بخور، سرکه سیب قبل خواب بخورید(به بچه نده ترجیحا) داروهای تقویتی مثل زینک، ویتامین سی ، داروهای کیاهیدافزایش مقاومت بدن، اگر تاثییری نداشت دکتر

میوه بیشتر بخورید، سیر خان شبها با غذا بخورید، زنجبیل تو چایی اینا بریز بخور، سرکه سیب قبل خواب بخور ...

چند روزه زنجبیل تو چایی میخورم بدتر هم شدم معلوم نیست چیه این ویروس جالبه فقط تو خانواده من گرفتم از بدنم هم نمیره استرس میگیرم بیشتر سرفه می کنم

بخاری یا شوفاژ هر جی داری روشن کن بچره رو باز بزار هر چی ویروسه بره  بخاطر این میگم وسایل گرمایی روشن کن که وقتی پنجره رو باز میزاری سردتون نشه هودم روشن کن از یه طرف هوا بیار از اونطرفم یه پنجره دیگه رو باز بزار تا بره ویروس

همش مایعات بخورین و گوشت گوسفند

اگه بچه گوشت نمیخوره چرخ کن بریز تو سوپش تن تن بده داروشم بده

اره بردمش خورد خوب شده بود باز اومد از مدرسه تب کرد

رعایت بهداشت یادش بده تو مدرسه تا دستاشو نشسته چیزی نخوره ازونجا هم رسید خونه اول بره سرویس دست و روشو با شامپو بچه بشوره. همین عادتا خیلی تاثیر داره.