2777
2789
عنوان

موندم

70 بازدید | 7 پست

خیلی اختلاف فرهنگی داشتیم از اول من خیلی قرار بودم تک دخترم از همه لحاظ اوکی بودم 

بعضی اوقات میگم چرا انتخاب کردم چرا دقت نکردم چرا خودمو پایین آوردم منی ک ی عالمه خواستگار داشتم انقد رفتن اومدن شوهرم برام سیم کارت گرفت انقدر دوستم داشت ک منم رفتم سمتش الان ۱۰ساله ازدواج کردم ولی اصلا راضی نیستم خصوصا از خانوادش نمیدونم چیکار کنم دوست دارم جدا شم خانوادم حمایت میکنن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میتونم بپرسم چند سالگی ازدواج کردی من مجردم بازم استرس دارم اکه ازدواج نکنم چی

نصفش دست خداس ولی اون چیزایی که دست خودمونه نباید خرابش کنیم من میدونستم اختلاف فرهنگی داریم

ازدواج خیلی ترسناک شده ،نه مجردی!!

خیلیییی 

من ۲۰سالمه 

ایقدر بعضی پسرا خراب شدن حال آدم بهم میخوره ازشون 

بعضی موقعه ها فکر میکنم میگم مجردی بهتره 

قلبم واقعا تحمل نداره 

قدیم پسرا مردتر بودن

خیلیییی من ۲۰سالمه ایقدر بعضی پسرا خراب شدن حال آدم بهم میخوره ازشون بعضی موقعه ها فکر میکنم میگم مج ...

خیلی دوستانه بهت میگم (هیچی بهتر از تنهایی نیست ) ازدواج نکن بخدا اوناییم ک خوبن وارد زندگی بشن ی ادمه دیگه میشن..

خیلی دوستانه بهت میگم (هیچی بهتر از تنهایی نیست ) ازدواج نکن بخدا اوناییم ک خوبن وارد زندگی بشن ی اد ...

دارم ب همین نتیجه میرسم 

مخصوصا برای من ک خیلی حساسم زندگی متاهلی خیلی برام دشواره