2777
2789
عنوان

راهنمایی برای خرید یخچال دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 44 پست

من دوسال قبل سامسونگ خزیدم راضیم

الان نمیدونم تو بازار پیدا میشه یان

ولی یکی از دوستان یخچال دوو خریده اونم راضیع

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسال قبل سامسونگ خزیدم راضیمالان نمیدونم تو بازار پیدا میشه یانولی یکی از دوستان یخچال دوو خریده ...

سامسونگ به آب شهری وصل میشه؟یخ ریز وابریزش دسته یا اتومات؟

❤ 

بزنی گوگل پر فروش ترینها رو باقیمت و

تصویر داخل وخارجش وابعادش رو می زنه

الکترو استیل رو من تو تاپیکهای مشابه

دیدم که تعریف کردن...دیگه نمیدونم

بنظرم خارجی بهتره 

که اونم خوندم مونتاژ میشن یا موتوراشون

اصل نیس و....

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

سامسونگ به آب شهری وصل میشه؟یخ ریز وابریزش دسته یا اتومات؟

راستش نمیدونم به آب شهزی وصل میشه یان چون از آبریزش استفاده نمیکنم

ولی دوو به آب شهری وصل میشه 

برا سامسونگ آبریزش دسته اتومات نیست

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
وصل نمیشه پس.دوو رو زیاد تعريف نشنیدم تو بازار ازش

درکل هریخچالی خریدی از قسمت آب سرد کنش استفاده نکن مخصوصا اگه بچه داری

مامانم یه یخچال تکی امرسان داشتن انقد که بچه ها موقع ریختن آب 

اب ریختن رو درش الان یکمیش پوسیده شده

درکل هریخچالی خریدی از قسمت آب سرد کنش استفاده نکن مخصوصا اگه بچه داریمامانم یه یخچال تکی امرسان داش ...

ممنون عزیزم اره بچه دارم.وزیاد از آبسردکن استفاده میکنه

❤