2777
2789
عنوان

داروی اعصاب

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 30 پست
من داروی اضطراب استفاده نکردم ولی دوقطبیم و برای اون دارو مصرف میکنماما دیدم کسایی که داروی اضطراب ا ...

علائمت دوقطبی چیه اختلالات خواب هم شامل میشه؟

نه دامیست نه زنجیر همه بسته چراییم ؟!...🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اضطراب داشتی؟ میتونم بپرسم علائمت چی بود ؟

من افسردگی و وسواس فکری و پانیک داشتم علائم زیاد و متفاوته برا هرکس و دارای نوسان. ولی مثلا یه نمونش که منو خیلی اذیت میکرد این بود که سرم و نگاهم یجوری میشد😑

دو قطبی چه ویژگی‌هایی داره؟

من نوع دو ام بیشتر تو فاز افسردگی میرم علائمش از ۱۵ سالگی شروع شد از خونه بیرون نمی‌رفتم حتی حموم نمیکردم چن روزی که خوب بودم اوکی بود ولی افسردگی هام خیلی اذیتم می‌کرد  اون چن روزی که خوبی هم نرمال خوب نیستی یه جورایی بهش میگن فاز شیدایی تو نت بزن برات میاره ولی من بیشتر از افسردگی ناراحتم و اینکه روابطم با آدمارو نمیتونم کنترل کنم  دپاکین خیلی تاثیر داشت ولی چاقم کرده ریسپیدون  و آریپیپرازول  و بوپروپیون  اس سیتالوپرام دارو های دیگمه 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

اره 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

خب دوره های شدید و تکرار شونده سرخوشی و افسردگی 

اختلالات خواب مستقیما جزو علائم نیست ولی بصورت غیر مستقیم بله میتونه باشه

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

علائمت چیه بی خوابی هم داری؟ دکتر خودش نمیگه بعد دوره درمان میشه قطع کرد یا نه؟🥲

علائم که زیاده ولی خب آره بی‌خوابی داشتم اون موقع ضربان قلب خیلی بالا کلا حالم بد بود برای ی مدت کوتاهم به دستور دکتر قرصام قطع کردم و خیلییییی بدتر از قبل شدم الان تقریبا یک سال و ۵ ماهه که دارم دارو مصرف میکنم و اینکه درمان بشه رو نمیدونم

علائم که زیاده ولی خب آره بی‌خوابی داشتم اون موقع ضربان قلب خیلی بالا کلا حالم بد بود برای ی مدت کوت ...

خیلی میگن روانکاوی هم تو مرور زمان جوابه  ؟ پیش روان کاو (روانشناس بالینی)میری یا روانپزشک

کم لطفیه بگم تاثیر نداشته ولی در کل این مدت شاید کلا ۱۰ درصد روانپزشک میرم

ببین من یه طوریم که چند ساعتم چشم بسته باشم توی جام خوابم نمیبره شابد روزی ۴ ساعت، انرژیمم به شدت کم شده ،این علائم رو داشتی؟

ببین من یه طوریم که چند ساعتم چشم بسته باشم توی جام خوابم نمیبره شابد روزی ۴ ساعت، انرژیمم به شدت کم ...

من کلا اون زمان ساعت خوابم سر جمع میشد ۲ یا ۳ ساعت 

مثلا من ساعت ۲ که میخواستم بخوابم به حدی ذهنم شلوغ بود خوابم‌نمیرد تا ی ساعت بعدش حدودا بعد که می‌خوابیدم نیم ساعت نیم ساعت از خواب میپریدم در حدی که تا ساعت ۸ صبح من جمعا دوسه ساعت می‌خوابیدم اون وحشتناک بی کیفیت 

من کلا اون زمان ساعت خوابم سر جمع میشد ۲ یا ۳ ساعت مثلا من ساعت ۲ که میخواستم بخوابم به حدی ذهنم شلو ...

یه سوال عزیزم ،من تو اطرافم دیدم اونایی که برا اضطراب قرص مصرف میکنن باز هم حس دلشوره حال بدشون هست فقط گاها کم تر شده ،شما با قرص کاملا کنترل شده علائمت و زندگیت حالت عادی داره؟