میاد یه روز که یکی اومد قلبت عاشقت باش احترام گذاشت بهت دوستت داشت بخواطرت هرکار کرد میبینی عشق واقع ...
ایشالا ولی خب الرژی گرفتم نسبت به جنس مخالف دیگع مثلا چند وقت پیش یه پسرو دیدم ازش خوشم اومد له له میزدم بهم پیام بده،پیام هم داد ولی عین سگ بهش پریدم اصلا نزاشتم حرف بزنه بنده خدا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🤣😂😂😂 آره ولی الان بخدا ی جوریه ک حتی ی ساعت هم قهر نمی کنیم باهم 😆😆
رابطمون لانگه و داریم اذیت میشیم اگه بابام بفهمه سرمو میبرع ولی می خوام درس بخون برم شهری ک دانشگاه میره ک بعد چند ماه دیگه اش اگه همه چیز خوب بود ب خانواده ها بگیم
همش منتظرم و با خودم میگم پس چرا همه رلن یا ازدواج با تو رابطه ان و خلاصه .... ولی من سینگلم همه دوستام ازدواج کردن اکثرا بچه هم دارن و لی از تو رمانا اینا خوندم همه اکثرا دانشجو استاد بودن مال دوستام هم تو پارک آشنا شدن😂 یکی دیگه از دوستام هم داداشش میومد دنبال دوستم بعد ازهم خوششون اومد