2777
2789
عنوان

نی نی یار کمک نمیخوایی😆❓❓❓

327 بازدید | 12 پست

ایقد تایپک جنگ و فلان نی نی یار خسته میشه تعطیل کنه 

ملت جنگ نمیشه خستش نکنید گناه داره😂😂

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجوری تاپیک میرنن 

بنده خداها باردارا میترسن 

واقعا متاسفم به فکر نیستن 

هعی پشت هم میرنن تاپیک 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

اینجور مواقع معمولا یکی دو روز سایت و میبندن از بس رو مخ میشه/

ایشالاا ببندن خیلی تایپکای چرتی میزنن ملت

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
شما جیب ما رو نزنین کمک نمی خواییم با همین تاپیک الان سیاسی و توهین و دعوا میشه

کاش حداقل تایپیک ها شخصی منو حذف کنین

امروز یه حرکت زشتی زدم

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد