یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سعي كن جاهاي شلوغ ميري ماسك بزني و اگر فاميل بودن اصلا رو بوسي نكن نمك غذاتو اگر الان داري كورتون ميخوري حذف كن ببين چه طوري ورم از بين ميره چربي غذا رو هم كم كن ميدوني كه كورتون عوارض داره تو طولاني مدت يكي اينكه باعث افزايش چربي خون و حتي ممكنه قندتم بره بالا حواست به اينا باشه
میخورم ولی قرار طی چند هفته به مرور کم بشه تا نخورم. الان این هفته سی و پنج هفته بعد سی تا ...
ايشالا وقتي قطعش كردي ديگه پلاكتت خوب باشه
يادت باشه قرص هاي مسكن هم مثل سرما خوردگي و ژلوفن و چند تاي ديگه ممكنه افت بدن اينو دكتر صفايي به من گفت من تو زايمان مردم از درد اما دريغ از ي مسكن همش مي ترسيدم و نخوردم
عزیزم سعی کن تا درمان نکردی باردار نشی خواعرشوهرم سر حاملگیش پلاکتش اوند 40هزار مجبور شدن زرد سزارینش کنن چند روز هم بعده سزارین آی سی یو بود الانم هم فقط دارو میخوره دکتر بهش گفته بود باید اول درمان شی بعد باردار شی ولی این گوش نداده بود الانم نمیتونه شیر خودش و ب بچه بده