2777
2789

سلام .

دختر من امسال کلاس سومی هست ، معلمشون گفته کتاب کار اصلا نمیخوان، میخوام خودم براش تهیه کنم، چه کتابی خیلی خوبه و سطحش بالاست؟

دخترم درسش خوبه میخوام کتابش در حد کتاب و آسون نباشه

مثلا بین آی کیو و خیلی سبز و کارپوچینو و کلاغ سفید کدومش بهتره؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
کلاغ سپید واسه سنش مناسبهای کیو و خیلی سبز سطح بالاتری دارن و باید پایش قوی باشه.

پآیه ش قویه

آی کیو بهتره یا خیلی سبز؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتشون اوکین درسنامه ی کامل و تستای مختلف دارن ولی ای کیو تستاش سخت تر و پیچیده تره

خیلی ممنون عزیزم

جفتشون اوکین درسنامه ی کامل و تستای مختلف دارن ولی ای کیو تستاش سخت تر و پیچیده تره

عزیزم آی کیو مطالبش سخت تر و بهتره یا ای کیو

سلام خانمی 

توی تاپیکی درمورد بلوغ دختر ۸ساله سوال کردین میشه بگین بالاخره دخترتون ‌کی بلوغ شد؟

دخترمنم همین علائم رو داره خیلی استرس دارم علاوه بر بوی زی بغل موهایی ناحیه....هم رشد کرده😢

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

سلام عزیزم

عاجزانه ازت میخوام جوابم رو بدی 

دخترم ۸ سالشه با قد ۱۱۹ بردمش دکتر متخصص غدد اطفال آزمایش کامل هورمونی و عکس مچ دست نوشت که همه ش نرمال بود، و اصلا علایم بلوغ رو هم نداشت، دیگه دکتر  گفت برای بلندتر شدن آمپول رشد (سیناتروپین) تزریق کنیم، من ۳ هقته س آمپول رو تزریق میکنم برای دخترم ، امشب دیدم لباسش بوی عرق خیلی تندی میده ، خیلی خیلی ترسیدم، ممکنه علایم بلوغ باشه؟ ممکنه این آمپول باعث بلوغ زودرس شده باشه؟ تو رو خدا جواب بدید

این پیام 👆🏻

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
سلام عزیزمعاجزانه ازت میخوام جوابم رو بدی دخترم ۸ سالشه با قد ۱۱۹ بردمش دکتر متخصص غدد اطفال آزمایش ...

سلام عزیزم

مثل اینکه این یه مشکل شایع هست بین کسایی که آمپول رشد میزنن، دختر منم دقیقا از ۲،۳ هقته بعد از شروع تزریق عرقش خیلی تند شد و کلا حتی از آدم بزرگ ها هم تندتر شده

الان ۱ سال و نیمه تزریق میکنیم هنوز همینجوریه

بعد الان دیگه ۹ سال و ۱۰ ماهشه ، علائم بلوغ شروع شده متاسفانه.  نسبت به بقیه بچه ها زود نیست تو این جامعه الان ولی خب مثلا من خودم بلوغم خیلی دیرتر بود ولی دخترم زودتر شروع شده  دیگه

عزیزم ببخشین من داشتم درباره ماشین ظرفشویی بلانتون تحقیق میکردم، دیدم شما هم پیگیر هستین شما ماشین ظ ...

سلام نه عزیزم 

واسه زن داداشم پرسیدم که اونم نخرید دیگه

سلام عزیزممثل اینکه این یه مشکل شایع هست بین کسایی که آمپول رشد میزنن، دختر منم دقیقا از ۲،۳ هقته بع ...

ممنون ک جواب دادی

چرا امپول رشد زدی؟مگه علایم بلوغ داشت

دخترتون متولد ۹۵؟

اگه ۹۵ یکسال از دخترمن بزرگتر

هفته پیش رفته بودیم ی جای تفریحی اونجا اب بازی کرد پدرش کمک کردلباستشو عوض کنه 

اونم متوجه موهای زایدش شد کلی تعجب کرد

الان نگرانیم دوچندان شد☹️

ممنون ک جواب دادیچرا امپول رشد زدی؟مگه علایم بلوغ داشتدخترتون متولد ۹۵؟اگه ۹۵ یکسال از دخترمن بزرگتر ...

دختر من توقف کامل رشد داشت، دو سال حتی یک سانت هم قد نکشید 

الان هم آمپول رو نزنه هیچی رشد نمیکنه

مجبور شدیم بزنیم دیگه