یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دخترم ۸ سالشه با قد ۱۱۹ بردمش دکتر متخصص غدد اطفال آزمایش کامل هورمونی و عکس مچ دست نوشت که همه ش نرمال بود، و اصلا علایم بلوغ رو هم نداشت، دیگه دکتر گفت برای بلندتر شدن آمپول رشد (سیناتروپین) تزریق کنیم، من ۳ هقته س آمپول رو تزریق میکنم برای دخترم ، امشب دیدم لباسش بوی عرق خیلی تندی میده ، خیلی خیلی ترسیدم، ممکنه علایم بلوغ باشه؟ ممکنه این آمپول باعث بلوغ زودرس شده باشه؟ تو رو خدا جواب بدید
این پیام 👆🏻
🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر" یکی هم بود عکس پروفایل من بود کاش عوض کنه
سلام عزیزمعاجزانه ازت میخوام جوابم رو بدی دخترم ۸ سالشه با قد ۱۱۹ بردمش دکتر متخصص غدد اطفال آزمایش ...
سلام عزیزم
مثل اینکه این یه مشکل شایع هست بین کسایی که آمپول رشد میزنن، دختر منم دقیقا از ۲،۳ هقته بعد از شروع تزریق عرقش خیلی تند شد و کلا حتی از آدم بزرگ ها هم تندتر شده
الان ۱ سال و نیمه تزریق میکنیم هنوز همینجوریه
بعد الان دیگه ۹ سال و ۱۰ ماهشه ، علائم بلوغ شروع شده متاسفانه. نسبت به بقیه بچه ها زود نیست تو این جامعه الان ولی خب مثلا من خودم بلوغم خیلی دیرتر بود ولی دخترم زودتر شروع شده دیگه
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمیتواند از دیگری عیب جویی کند...