2777
2789
عنوان

دلم برا مامانم اینا پر میکشه😢

472 بازدید | 21 پست

سلام خانوما خانواده شوهرم یه شهر دیگه زندگی میکنند ما هم تا سه ماه پیش دور از اینا تو شهر خودم پیش خانوادم زندگی میکردیم .بنا به دلایلی شوهرم اونجا کارشو از دست داد وبه صلاح دیدیم بیاییم شهر مامانش اینا زندگی کنیم ولی هنوز اثاث وزندگی نیاوردیم اومدیم قضیه شغل شوهرم و اوکی کنیم بعد زندگی و بیاریم که خب این پروسه تا برج 11 زمان میبره 

مشکلم مامانمه خیلی خیلی خیلی اشک وآه پشت سرمون میریزه هر وقت زنگش میزنم کلی گریه وگله ونق ونوق که شما از عمد ازم دوری میکنید وشما میدونید من چقد تنهام وشما میدونید جونم به جون بچت بنده واز این حرفا.آخه من یه بچه دارم که نوه اولی وخیلی مامانم اینا بهش وابسته ن.بخدا خودم دلم خونه که دارم از خانوادم جدا میشم و مجبورم تو شهر غربت زندگی کنم اونم با قوم شوهر .به مامانم هم حق میدم که براش سخته ولی خب چکار کنم.متاسفانه مامانم خودشو خیلی درگیر بچه هاش کرده نه سفری نه دیدن اقوامی نه جلسه قرآنی هیچی هیچی فقط میخواد تو خونه باشه ما پیشش باشیم میدونم دلخوشیش مائیم ولی خب بایدم قبول کنه بچه هاش آینده وزندگی شخصی دارند انقد وابستگی خوب نیست...

من الان سه ماهه خونه مادرشوهرم به صورت مهمان که چه عرض کنم....ساکنم .شوهرم میگه میخوای تو برو چند روز پیش مامانت اینا من میمونم اینجا 

اول اینکه بچم به شدددددت به باباش وابسته س اگه برم دهنم و سرویس میکنه باباش ونبینه

دوم اینکه پیش خودم میگم بزار دیرتر برم تا مامانم یه کم عادت کنه دور به دور ببینتمون شاید یخورده براش عادی بشه 

سوم اینکه خودم دلم داره پر میکشه برا دیدنشون یادشون میا فتم میخوام از بغض خفه بشم نمبدونم چکار کنم بخدا😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم‌حق داره مامانت سعی کن باهاشون تلفنی زیاد حرف بزنی خ ونه نمونن تفریح داشته باشن به مرور عاد ...

بخدا انقد بهش میگم از خونه برو بیرون سرگرمی براخودت درست کن ....انگار نه انگار فقط اشک میریزه بمیرم الهییی😢😢از طرفی هم خودم مشکلات جابجایی شهر به شهر واسترس وکلی فکر دیگه دارم باید غصه اینا هم داشته باشم.

مثل خر موندم تو گل بین این دوتا شهر گیر افتادم

بخدا انقد بهش میگم از خونه برو بیرون سرگرمی براخودت درست کن ....انگار نه انگار فقط اشک میریزه بمیرم ...

عزیزم تنها راهش زمانه اولویت زندگیت الان همسر و‌فرزندتن به مرور عادت میکنی سخته خیلی میفهممت منم دراینده همین شرایطو خواهم داشت ولی چه میشه کرد

بفرست واسه مامانت

اییییی بابا خواهررر

اگه اینو براش بخونم که دیگه هیچی میگه بروووو برو خوشتون باشه به درک که من اینجا بمیرم از دوریتون شما همینید شما فکر خودتونید خدا بچه رو نداده برا هوس داده برا عوض ......

عزیزم تنها راهش زمانه اولویت زندگیت الان همسر و‌فرزندتن به مرور عادت میکنی سخته خیلی میفهممت منم درا ...

آره بخدا راست میگی ولی مگه این زمان لعنتییییی میگذره هر یه روزش یه ساله ....

آره بخدا راست میگی ولی مگه این زمان لعنتییییی میگذره هر یه روزش یه ساله ....

مادرت اگه خودشو جات بذاره شاید درکت کنه ی جوری باهاش حرف بزن که خودشو جای تو‌بذاره شاید بهتر کنار بیاد چون هیچکی نمیخواد بد بچشو بهش بفهمون توام ناراحتی ولی مجبوری