2777
2789
کلاس اول ولا راحترینه. برسه دوم سوم ب بالا چی میگیظهر ک اومد نهارش خورد حتما بذار ی ساعتی بخوابه بی ...

بیشتر از دو ساعت خوابیده . والا هر یه خط ک مینویسه خوراکی میخاد بهش میدم . همش باج میخاد تا بنویسه . ولی بازم دقت نمیکنه

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر از یه ساعته باهاش تمرین کردم هنوز اینجوریه . وای حرف د هم هنوز مونده باید چن خط بنویسه اونو ک ...

عزیزم با نقطه چین براش کار کن بنویسه بعد هربار نوشتن تشویقش کن جایزه بهش بده خودتم اذیت نکن حساسیت بیجا نداشته باش بالاخره که یه خونپن نوشتن ساده رو یاد میگیره

بیشتر از دو ساعت خوابیده . والا هر یه خط ک مینویسه خوراکی میخاد بهش میدم . همش باج میخاد تا بنویسه . ...

پس باج نده فقط وقتی بیدار شد همون اول ی چیزی بده بخوره دلش ضعف نره. بعدش بگو  تا تموم نکردی خبری نیست

من از همون اول تا الان که سومه سخت نگرفتم اصلا بالا سرش نبودمخیلی کم نظارت داشتم فقطحرص الکی نخورید. ...

حتما زود یاد می‌گرفته نیاز نبودی بگی اشتباه نوشتی😭

خدایا خودت کمک کن

ماال شما هم نمیتونه بنویسه ؟

چقدر امضات منو وعموم خدا بیامرزه هنوزم فک میکنم زنده است صبح های جمعه با یه ذوقی بیدار میشم پامیشم همه چی اماده میکنم میگم الان عموم میاد ولی بعدش یادم میوفته که عموم دوساله فوت شده 

اللهم عجل الولیک الفرج💚

کلا سه ماه اول بچه ها یه کم اذیت می کنن تا راه بیوفتن فقط باید صبر ایوب داشته باشی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
با شن وآرد لوحه ها رو تمرین کن‌.قبل مدرسه چیزی یاد ندادی بهش؟

نه چون کلاسای ورزش میرف دیگه وقت نشد 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .