2777
2789
هییییچ انقد حرص میخورم باردارم هستم

وای چقد سختع با این وضعیت باردار هم باشی . خدا بهت قدرت و صبر بده 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیطون و لجبازه 

هر سری ی مادر بهم گلایه می‌کنه 

بابا بچه اند دیگه سر چیز الکی نیاید گله فوری اه 

خودم دائم حرف میزنم باهاش . 

سر چیزای بیخودی میان گله

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

عزیزم یه سوال شخصی اگه دوس داشتی ج بده من قبل همه تاپیکهاتو خوندم با خنده هات خندیدم و گریه هات واقعا اشک ریختم و الان واقعا به این نتیجه رسیدم ازدواج کردن با عثل و منطق خیلی  بهتر از عشق و علاقه هست.راستی دخترت کلاس اوله گیرنمیدن یکی دیگه بیاری منم یه دختر ۵ ساله دارم امونم و بریدن 

عزیزم یه سوال شخصی اگه دوس داشتی ج بده من قبل همه تاپیکهاتو خوندم با خنده هات خندیدم و گریه هات واقع ...

اطرافیان زیاد میگفتن خانواده شوهرم و خانواده خودمو و بقیه اقوام انقد هی گفتن یکی دیگه بیارید دیگه بنده خداها زبونشون مو دراورد خسته شدن 😂 من شوهرم نمیخاد بچه خودمم زیاد میل ندارم 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

اطرافیان زیاد میگفتن خانواده شوهرم و خانواده خودمو و بقیه اقوام انقد هی گفتن یکی دیگه بیارید دیگه بن ...

چقد جالب منم شوهرم زیاد موافق نیست منم واقعا میترسم به بعدی فکرکنم دخترم خیلی شیطونه راستی متوجه شدی لیست خرید برا کی بود

اره دست ورزی یکم ضعیفه . چیکار کنم بهتر بشه . اسلایم و خمیر بازی انقد میگیرم تابستون شن بازی هم زیا ...

بیشتر باید تمرین کنه رنگ آمیزی هم خیلی موثره

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام فاطمه جان. خوبی عزیزم.

ببین اصلا نگران نباش. یکم طول می‌کشه تا بچه ها به نوشتن عادت کنن و بتونن مداد دست بگیرن. اوایل همه همینطور هستن. برای همینه که حدود یه ماه فقط لوحه نویسی کار میکنن با بچه‌ها. تا دو سه ماه دیگه خودش کامل راه میوفته. اصلا نگران نباش 

اطرافیان زیاد میگفتن خانواده شوهرم و خانواده خودمو و بقیه اقوام انقد هی گفتن یکی دیگه بیارید دیگه بن ...

سلام اسی جان 

لیست خرید رو پیگیری کردی؟

بعضی اتفاقات هم برات می‌افتاد مثل پیدا کردن ریمل توی ماشین

به هم ربط داره؟

چقد جالب منم شوهرم زیاد موافق نیست منم واقعا میترسم به بعدی فکرکنم دخترم خیلی شیطونه راستی متوجه شدی ...

نه عزیزم متوجه نشدم دیگه پیگیری نکردم چون رسیدهای کارت خانی زیادی تو جیبش بود ولی رسید کارت خان اون خرید نبود فک کردم راست میگه مال خودش نبوده . ببخشید دیر جواب دادم من یه مدت نیومدم سایت 

سلام اسی جان لیست خرید رو پیگیری کردی؟بعضی اتفاقات هم برات می‌افتاد مثل پیدا کردن ریمل توی ماشینبه ه ...

سلام عزیزم دیگه پیگیری نکردم چون رسید های کارت خان اون چن روز همشون تو جیبش بود ولی رسید کارت خان اون خرید نبود فک کردم راس میگع