الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای چقد سختع با این وضعیت باردار هم باشی . خدا بهت قدرت و صبر بده
عزیزم یه سوال شخصی اگه دوس داشتی ج بده من قبل همه تاپیکهاتو خوندم با خنده هات خندیدم و گریه هات واقعا اشک ریختم و الان واقعا به این نتیجه رسیدم ازدواج کردن با عثل و منطق خیلی بهتر از عشق و علاقه هست.راستی دخترت کلاس اوله گیرنمیدن یکی دیگه بیاری منم یه دختر ۵ ساله دارم امونم و بریدن
عزیزم یه سوال شخصی اگه دوس داشتی ج بده من قبل همه تاپیکهاتو خوندم با خنده هات خندیدم و گریه هات واقع ...
اطرافیان زیاد میگفتن خانواده شوهرم و خانواده خودمو و بقیه اقوام انقد هی گفتن یکی دیگه بیارید دیگه بنده خداها زبونشون مو دراورد خسته شدن 😂 من شوهرم نمیخاد بچه خودمم زیاد میل ندارم
چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !? که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .
ببین اصلا نگران نباش. یکم طول میکشه تا بچه ها به نوشتن عادت کنن و بتونن مداد دست بگیرن. اوایل همه همینطور هستن. برای همینه که حدود یه ماه فقط لوحه نویسی کار میکنن با بچهها. تا دو سه ماه دیگه خودش کامل راه میوفته. اصلا نگران نباش
نه عزیزم متوجه نشدم دیگه پیگیری نکردم چون رسیدهای کارت خانی زیادی تو جیبش بود ولی رسید کارت خان اون خرید نبود فک کردم راست میگه مال خودش نبوده . ببخشید دیر جواب دادم من یه مدت نیومدم سایت
چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !? که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .