2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش دبستانی خوبه فعلا

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

سلام ببخشید امضاتو خوندم واسم هم عجیب بود هم ناراحت کننده 

میشه یکم راجبش توضیح بدی؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

من از همون اول تا الان که سومه سخت نگرفتم 

اصلا بالا سرش نبودم

خیلی کم نظارت داشتم فقط

حرص الکی نخورید.یاد میگیرن همه‌چی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
ماال شما هم نمیتونه بنویسه ؟

امضات چقد خوفناکه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بیشتر از یه ساعته باهاش تمرین کردم هنوز اینجوریه . وای حرف د هم هنوز مونده باید چن خط بنویسه اونو ک دیگه اصلا نمیتونه 😑😭

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

این الان،ا،ر،د،چیه؟!

کلاس اول ولا راحترینه.  برسه دوم سوم ب بالا چی میگی

ظهر ک اومد نهارش خورد حتما بذار ی ساعتی بخوابه بیدارشد باهاش با ارومی کار کن داد نزن بدتر استرس میگیره

برچسپ ستاره هرمدلی ک دوست داره. بگو  مشق ها اگه بنویسی بچه خوبی شدی. مثلا 10/20/30  ایقد ستاره گرفتی برات جایزه میخرم

جایزه. چیز گرون نخر بچه بد عادت میشه

ی  چیز معمولی دفتر نقاشی سر مدادی  مداد تراشی  ی چیزی ک میدونی ذوق میکنه

یا ببرش بیرون پارکی  جایزه اش اینا باشه

ر . انقد خوب مینویسه مشخص نیست 😂

درباره امضات میگی

سلام ببخشید امضاتو خوندم واسم هم عجیب بود هم ناراحت کننده میشه یکم راجبش توضیح بدی؟

امضام راجب عمومه که پدرشوهرمه . شب پنجشتبه باهاش تلفنی حرف زدم گف فردا ظهر جمعه بیا خونه باغ کارت دارم اما صب جمعه فوت شد و خیلی وقتا میومد ب خابم میگف منتظرت بودم چرا نیومدی

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .