2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از یه عطاری اشنا خریدم ولی خیلی عوارض داره خیلی حال بدی داره صبح تا شب

یعنی عطاری ها دارند؟اونوقت قیمتش چنده؟

شهر من یه شهر کوچیکه فکر کنم تو شهرهای بزرگ داشته باشند شما کجا هستی؟

یعنی عطاری ها دارند؟اونوقت قیمتش چنده؟شهر من یه شهر کوچیکه فکر کنم تو شهرهای بزرگ داشته باشند شما کج ...

منم خوردم

سایز رو باهاش عالی کم کردم

عزیزم فقط اصلشو بخری حتما

وگرنه تقلبیش داغونت میکنه

من دو دوره خوردم عالی بود

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم

اصلشو همه جا ندارن

اینکه عطاری باشه دلیل نمیشه اصلش باشه

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
منم خوردمسایز رو باهاش عالی کم کردمعزیزم فقط اصلشو بخری حتماوگرنه تقلبیش داغونت میکنهمن دو دوره خورد ...

ممنونم از پاسخ‌گویی تون 

همین مشکلم دقیقا اینه که نمیدونم کجا اصلشو پیدا کنم 

اگر عطاری داره اصله یا نه

ممنونم از پاسخ‌گویی تون همین مشکلم دقیقا اینه که نمیدونم کجا اصلشو پیدا کنم اگر عطاری داره اصله یا ن ...

من که تهرانم چند جا عطاریشون رفتم به شرط خاستم قبول صددرصدی نکردن همسرمم گفت چیزی که بخواد اصل باشه و قاچاقی بیاد هرجایی پیدا نمیشه و نزاشت بخرم

اخرسر هم موقعی که مسافرت رفته بودیم شمال سمت ترکمن صحرا توی سوئیت که بودم با چندتا خانوم همصحبت شدم یکیشون گفت یه خانومی فلان جا اصلشو داره و سرشناسم هس

ادرس شماره تماس داد رفتیم حضوری خریدم

واسه دوره ی دومم چون مسیرمون باهم دور بود گفتن پست میکنن و پستش کردن

من که تهرانم چند جا عطاریشون رفتم به شرط خاستم قبول صددرصدی نکردن همسرمم گفت چیزی که بخواد اصل باشه ...

این خانم فروشنده هست. قرص میفروشه تو همه تاپیک های لاغری هم هست. شماره میده دروغ هم میگه حضوری خریدم. بعد یه مدت دیگه جواب تلفنتم نمیده و بلاکت میکنه

خدایا شکرت. 

شما وقتی ذهنتون مریضه من هرچی هم بگم بی فایده اس

توی نینی سایت همیشه یه آدم بدبینی همچون شما پیدا میشه که به همه شک داره.

اره من تو تاپیکا همیشه تجربمو گفتم چون خیلی راضی بودم و خیلیا رو دیدم که توی تاپیکا شماره میزارن که فیک هستش و شد یه تجربه تلخ برام

و وقتی یکی رو که اصلشو داره و من ازشون حضوری خرید کردم

چرا معرفیشون نکنم

شما شاید یه آدم عقده ای باشین که توی تاپیکی برخلاف میلتون نظر دادم و شما دارین با این کثیف کاری به من تهمت میزنین

چون شما کثیفین دلیل نمیشه همه بشن یکی عین خودت.

درضمن اون خانوم فروشنده خوبیشون از لحن بیانشون معلومه

و اینکه الکی بهشون تهمت نزنین بلاکتون کرده

چون تا الان هروقت باهاشون خودم و دوستام با هر شماره ای باهاشون تماس گرفتیم همیشه جواب دادن

یه کلاه.بردار هیچوقت نمیان مشاوره ۲۴ ساعته بزارن

تو عنی و ذاتت خرابه قرار نیست من یا بقیه هم عین تو باشیم

معلوم نیست شاید خودتون یه فروشنده این که تمام تاپیکایی که من توش تجربمو گفتم با اون حجم از بیکاری میفتی دنبالم که کجا پیام گذاشتم و عین همین متنت رو ریپ میزنی رو پیام من

احمق

شما وقتی ذهنتون مریضه من هرچی هم بگم بی فایده استوی نینی سایت همیشه یه آدم بدبینی همچون شما پیدا میش ...

اره اتفاقا دارم سایه به سایت میام. همه جا هم برات گزارش زدم  نمیذارم ب بقیه هم قرص تقلبی  بفروشی.  من از قدیم اینجام.   اونی ک تازه عضو  شده و همش تبلیغ قرص میکنه تویی

نمیزارم اسیبی که به من زدی به بقیه هم بزنی. به نظرم برو یه اکانت جدید بساز چون دست از سرت بر نمیدارم. 

خدایا شکرت. 
من که تهرانم چند جا عطاریشون رفتم به شرط خاستم قبول صددرصدی نکردن همسرمم گفت چیزی که بخواد اصل باشه ...

@niniyar_5 این خانم فروشنده قرص لاغری هست. همه تایپیک های قرص لاغری رو بروز میکنه و شماره میده. 

من اکثر پست هاش رو گزارش زدم. به همه داره قرص میفروشه

خدایا شکرت.