2777
2789
عنوان

دوست ناباب لطفا کمک

169 بازدید | 8 پست

سلام من یه دوست دارم که متوجه حسادت های پنهانش میشم

در واقع از اول متوجه بودم اما چون تاثیر منفی روم نداشته سعی بر حذفش از زندگیم نداشتم

با وجود اینکه سعی میکنه خودش رو با من و همسرم خودمونی نشون بده اما من بعد از هربار حرف زدن باهاش متوجه میشم پر از حسادت مخفیه و سعی بر این داره که خودشو جلو همسرم عالی و خوب جلوه بده

و خب کلا نسبت به اقایون صمیمیت خیلی زیادی نشون میده

و ما خانوما میدونیم بهترین کار دوری از همچین ادماییه

اما نمیدونم چجوری حذفش کنم از زندگیم

مدام زنگ میزنه و مدام سعی میکنه بیاد خونمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم اما نمیدونم چجوری باید حذفش کنم

منم مث تو یه دوستی دارم ...نیارش خونه میخای بری بیرون باهاش برو ولی خونه اضلا نیار پیش شوهرت میخادم بیاد یگو مهمون دارم یا با ظوهرم بیرونم و...

میدونم اما نمیدونم چجوری باید حذفش کنم

دیر  ب دیر جواب بده.  وقتی گفت میخوام بیام. بگو ببخشید مریضم. یبار بگو مهمون دارم. یبار بگو بیرونم  یبار بگو مهمونیم.  سرد حرف بزن خودش حساب کار دستش میاد

دلیل بیار برا نیامدنش

بگو خونه نیستم یا کار دارم حتی اگر بفهمه داری میپیچونیش هم خوبه

حتی اگر پشت در اومد خونه بودی بگو نیستم بهش برمیخوره فوقش.ولی زندگیتو از دست نمیدی بجاش.هرچیم گفت بنداز گردن شوهرت.

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...