2777
2789

من فقط به نورش و اینکه آنتن بده...........چون پولم اونقدر نبود بخام به آسانسور و پارکینگ فکر کنم..........میگفتم فقط دخمه نباشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال ساخت ،اسانسور، نور، منطقه، اهالی ساختمان، انباری، سالم بودن پکیج و رادیات و کولر و شیرالات 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اندازه ی معقول اتاق ها
کمد
نورگیر بودن هال
مدل آشپزخونه( جای یخچال میشه یا نه)
سال ساخت ساختمون..ساختمونای اطرافش..طبقه اول خوب نیست..انبار داشته باشید داخل پارکینگ( خیلی به کار میاد)...تاسیسات سالم ساختمون..همسایه خوب( خیلییی موثره..یهو شب نری دستشویی ببینی دود سیگار پیچیده یا یکی از واحد ها سگ داشته باشن ..)

اول حتما همسایه ها

عایق صدای ساختمان

نورگیر بودن خونه

با باز کردن پنجره ها بشه هوای داخل ساختمان رو عوض کرد

ویوی روبرو

قرار گرفتن سرویسها در نقشه خونه

اینا به ذهنم رسید

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

جدا از متراژ و محله و پارکینگ و اسانسور، به نقشه خونه، تعداد واحدا، نور و افتابگیر بودن، طبقه، کیفیت ساخت و دیوار مشترک با واحد دیگه و تمیزی و ارامش ساختمون

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

همسایه ها

محله

نورگیری

طبقه اول رفت و‌امد راحتتر ولی شلوغ ترو احتمال نم دادن فاضلاب طبقات بالا

طبقه بالا اسایش بیشتر

اسانسور

پارکینگ

تعداد واحدهای کم تر بهتر

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...