2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم عکس رنگی

585 بازدید | 3 پست

سلام خانوما من چند ماهه اقدامم ولی باردار نشدم  فولیکول های خوب دارم 

امروز روز هفت سیکلم بود 

عکس رنگی رحم گرفتم  مردم و زنده شدم دکتر گفتن لوله ها بازه و مشکلی نداری ولی زخم دهانه داری

زخم دهانه رو چیکارکنم چند ماه پیش قبلا تست پاپ اسمیر دادم  التهاب کم داشتم از نوع باکتریایی دکترها هم فقط بلدن مترونیدازول سرومی و قرصی رو بکنن تو حلق ادم 

چه کنم کسی راه درمانی موثر پیشنهاد داره؟واقعا دیگه خسته شدم از دکتر رفتن

دارم میترکم هیچکس رو ندارم که بتونم باهاش دو کلمه از دردم بگم شوهرم این موضوعات رو درک نمیکنه امروز بعد از این همه عذاب تو آسانسور بهم گفت بچه انقدر ارزش درد کشیدن رو داره اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم میترکم هیچکس رو ندارم که بتونم باهاش دو کلمه از دردم بگم شوهرم این موضوعات رو درک نمیکنه امروز ...

ببین منم داشتم زخم دکتر یخ گذاری کرد برام خوب شد 

مشکل مخمی نیس ولی هزینه اش بالا من چند سال پیش ۳۰۰ انجام دادم الان فکنم ۲۵۰۰ اینا باشه بازم سوال کن 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛