2777
2789

سلام دوستانم من حدود چهار ماهه زایمان کردم و بعد از زایمان یهو دست و پاهام بی حس میشهقفسه سینه . فکم هم درد میگیره تا چند دقیقه این حالت بی حالی رو دارم بعد خوب میشه مثل ی حمله یدفعه ای میاد و بعد از اینکه خوب شدم دیگه علایمی ندارم تا حمله بعدی پاهام سنگین و درد ناک میشه و فکم بیحال میشه زمانی ک حمله بهم دست میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی تی لیلی جون گفت هورمونات بهم ریخته باید چکار کنم

عزیزم بعد از زایمان این مشکلات طبیعیه به مرور زمان درست میشه بر اثر فشار زایمان تغییرات بدن مادر از بارداری به شیر دهی هورمونها بهم میریزن و مشکلاتی به وجود میارن نگران نباش چیز مهمی نیس فقط خودتو تقویت کن سعی کن ریلکس باشی و اعصابتو کنترل کنی

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

من بنظرم شاید کلسیم خونت اومده پایین چون میگی قفسه سینه و پاهات و فکت درد میگیره همش مربوط به استخونه چندروزی قرص کلسیم یا ویتامین دی مصرف کن شاید بهتر شدی این قرصه ضرری هم نداره  چون شیر به بچه میدی کلسیم از بدنت کم میشه قرصشو که بخوری مقدار کمی جایگزین میشه

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

من بعد از زایمان دومم تا مدتها موقع خواب دست و پا درد شدید میگرفتم به حدی بود که حس میکردم الان منفجر میشن رفتم دکتر کلسیم نوشت درست شدم خداروشکر 

من بنظرم شاید کلسیم خونت اومده پایین چون میگی قفسه سینه و پاهات و فکت درد میگیره همش مربوط به استخون ...

فدات خانمی لطف داری نه نگران نباش اگه دکتر رفتی و اونم گفته چیزی نیس انشالله که به زودی خوب میشی