عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا داشتیم که میگم مامانم همش استخون درد داشت دکترش تا متجه بشه طول کشید دور از جونش یکی از همسایه هامون دکترش خیلی دیر فهمید پاشو قطع کردن
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
چند وقت بعد دردش فهمیدین؟ با چی درمان شد چقد طول کشید درمانشاگه میشه بپرس ازش ..کلا تجربتو میگی کامل ...
بپرسم میدونم یادش نیست متاسفانه ولی بازم میپرسم آخه بعد اینکه معلوم شد خاله ام بهش گفت تو موقعی که دختر بودی هم تب مالت گرفته بودی خودش نمیدونست 😐😅🤦♀️
درمانش ولی یادمه آسون بود با قرص و اینا حل شد چون دکتر برا مامانم رو زود فهمیده بود