خانومعاقل مدیر استارتر عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 2357 عنوان لکه پریودی 90 بازدید | 9 پست هووف لکه پریودم رو تشک مادر شوهرم دیدم پارچشم سفید بود زنگ زدم شوهرم گفت صبر کن شب بیام با هم تمییز میکنیم به مادرم نمی خوادبگی منم استرس گرفته بودم نبینه مادر شوهرم همش میگفتم بزاربهش بگم مادرشم زن خوبیه ولی من خجالت میکشیدم بفهمه اخرش دید استرس دارم اومد خونه گفت تاش کن بزار کنار آدم کع نکشتی شب میام یواشکی تمییز میکنیم 🥹روحیم خیلی خوب شد رفت ولی من آروم رفتم صابون و آب سرد آوردم تمییز کردم نجاستشو بردم با بد بختی الانم منتظر نشستم خشک شه هنوزم یکم زردی داره ولی خب استریه تشکه خشک بشه رویشو بکشم روش تا آبروم نرفته 😭 1403/07/10 | 15:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
takshkh عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 7819 با صابون میشستی بعدشم چیزی نیس ک پریودی عادیع کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا میکنی 🥲💔
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7368 خب شستی دیگه افرینمنم همیشه زمان پریودی یچیزی پهن میکنم مخصوصا زمانی که نامزد بودم زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
خانومعاقل مدیر استارتر عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 2357 با صابون میشستی بعدشم چیزی نیس ک پریودی عادیع با صابون شستم چن بارم آب کشی کردم
خانومعاقل مدیر استارتر عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 2357 خب شستی دیگه افرینمنم همیشه زمان پریودی یچیزی پهن میکنم مخصوصا زمانی که نامزد بودم منم نامزدم منتها ی دفه شد اصن خودم نفهمیدم کی این خون ریخت روش
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7368 منم نامزدم منتها ی دفه شد اصن خودم نفهمیدم کی این خون ریخت روش خب طبیعیه پیش میاد به مادرشوهرتم میگفتی ایراد نداشت که اونم زنه میفهمه زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
خانومعاقل مدیر استارتر عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 2357 خب طبیعیه پیش میاد به مادرشوهرتم میگفتی ایراد نداشت که اونم زنه میفهمه من خیلی تو این چیزا خجالتیم
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7368 من خیلی تو این چیزا خجالتیم نباشید دیگه یه امر طبیعیه هزاران زن پریود میشن زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
خانومعاقل مدیر استارتر عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 2357 ما زنا چقد بدبختیم😪 انقدر عذاب وجدان گرفتم تشک مادرشوهرمو کثیف کردم