یه خونه ویلایی هشتاد متری یه طبقه داریم ک اتاق خابش کوچیکه تو محله پایین شهر به شوهرم میگم بریم یه محله ی خوب تو اپارتمان حداقل ۹۰ متری میگه دوستام میگن زندگی تو اپارتمان خیلی سخته نظر شما چیه
خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
آپارتمان نشینی فرهنگ و شعور میخواد که متاسفانه خیلیا بی بهرن از این نعمت
پریشب با همسایه نفهم بالایی دعوام شد
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نزدیک 8سال طبقه دوم زندگی کردم ولی حیاط نداشتم امسال تونستیم یه خونه ویلایی کوچولو 80متری بخریم حیاطشم دو متر در ده متره ولی آرامش داریم بچه هام بازی میکنن بدون استرس میرن تو حیاط عصرا دیگه هی بچه هارو اذیت نمیکنم ساکت شین راه نرین مردم خوابن ،بدو بدو نکنید.،ناراحتی اعصاب گرفته بودیم اونجا ،روبرومم همسایه نیست کلا راحتم خیییلی،اصلا خونه ویلایی و آپارتمان قابل مقایسه نیست