2777
2789
عنوان

زندگی تو اپارتمان نسبت به زندگی تو خونه ویلایی چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 32 پست

آپارتمان نشینی فرهنگ و شعور میخواد که متاسفانه خیلیا بی بهرن از این نعمت 

پریشب با همسایه نفهم بالایی دعوام شد

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
دیگه ۸۰ مترر همین ویلایی هم‌ نمیشه همون مثل آپارتمان میشه‌ باز آپارتمان امنیت داره و نسبت به پایین ش ...

منم حرف شمارو میگم ک لااقل تو محله ی خوب هستیم باخونه ی بزرگتر طبقه های بالاس ونورگیرداره .ولی انگار ب شوهرن گفتن سروصداش زیاده

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آپارتمان نشینی فرهنگ و شعور میخواد که متاسفانه خیلیا بی بهرن از این نعمت پریشب با همسایه نفهم بالایی ...

وای شوهرمن اعصاب نداره اگه دعواش بیفته از چشم من میبینه ک بردمش اپارتمان

سخت نیست عادت میکنیدولی هیچوقت خونه ویلایی قابل مقایسه با آپارتمانی نیست.خصوصا ۶ ماهه دوم سال ک روزا ...

خونه ویلاییمون ۸۰ مترو همکف هستش بنظرم اینم دلگیره

خونه ویلاییمون ۸۰ مترو همکف هستش بنظرم اینم دلگیره

یکسال برو اپارتمان اجاره کن خونتم بده اجاره ببین چطوره بعد تصمیم بگیر

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
خونه ما ویلاییه در روز یبار هم نمیرم تو حیاط، چرا همه می‌گن آپارتمان بده

افرین منم همینو میگم خب اپارتمانم تراس داره تازه طبقه بالاس همه جارو میبینی قشنگه

من نزدیک 8سال طبقه دوم زندگی کردم ولی حیاط نداشتم امسال تونستیم یه خونه ویلایی کوچولو 80متری بخریم حیاطشم دو متر در ده متره ولی آرامش داریم بچه هام بازی میکنن بدون استرس میرن تو حیاط عصرا دیگه هی بچه هارو اذیت نمیکنم ساکت شین راه نرین مردم خوابن ،بدو بدو نکنید.،ناراحتی اعصاب گرفته بودیم اونجا ،روبرومم همسایه نیست کلا راحتم خیییلی،اصلا خونه ویلایی و آپارتمان قابل مقایسه نیست 

یکسال برو اپارتمان اجاره کن خونتم بده اجاره ببین چطوره بعد تصمیم بگیر

ههخ ب شوهرمم همینو گفتن ک خانمت ده روزبیاد اپارتمان خودش فرارمیکنه عجبا ترسوندن منو

[QUOTE=355501176]ای بابا چرا اخه؟حتی اگه اپارتمان که واحدای کمتری داره پیداکنیم؟[/QUOTE

بنظرمن فرق نمیکنه  چند واحدی باشه

حالا بازم بستگی بخودت داره شایدشما

بتونی تحمل کنی 

من نزدیک 8سال طبقه دوم زندگی کردم ولی حیاط نداشتم امسال تونستیم یه خونه ویلایی کوچولو 80متری بخریم ح ...

خب من فعلا بچه ندارم اتاق خابمم کوچیکه برم ی اپارتمان بزرگتر بچه هم داشته باشم حداقل تا سه سال میشه زندگی کرد دیگه ن؟تابچه هایکم بزرگ شن

ههخ ب شوهرمم همینو گفتن ک خانمت ده روزبیاد اپارتمان خودش فرارمیکنه عجبا ترسوندن منو

اپارتمان ترس نداره ولی مال خودت نیست این ویلایی که مال خودت زمینش همه چیزش 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن