2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقدر خوشگلن

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 29 پست

یه مقدار به ژن ربط داره و به مقدار بزرگتری به شانس

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ژن تراکنش ناموفقش مونده برا تو

😂😂😂

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون دختر ها میتونن با عمل و لوازم آرایشی خودشون رو خوشگل کنن اما پسرا که نمیتونن پس بخاطر همین خدا ا ...

اتفاقا کلیپ طنز اینو دیدم ک خدا پسرا رو خوشگل آفرید بعدش ب دخترا میگن شما آرایش کنید شاید قشنگ شید خخخخ 

قیافه نکه مهم نباشه ولی واقعا دیگه انقد ارزش نداره . این همه خوشگل به جایی نرسیدن . ادم جای قیافه تمرکزشو رو چیزای مهمتر باید بزاره . 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اتفاقا کلیپ طنز اینو دیدم ک خدا پسرا رو خوشگل آفرید بعدش ب دخترا میگن شما آرایش کنید شاید قشنگ شید خ ...

عععع ندیدم من 😅😅

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اتفاقا کلیپ طنز اینو دیدم ک خدا پسرا رو خوشگل آفرید بعدش ب دخترا میگن شما آرایش کنید شاید قشنگ شید خ ...

پسرا که الان بدتر شدن 

کافیه اینستاگرام باز کنی یارو با دو کیلو پشم تو صورتش میره لباشو این 💋شکلی میکنه🤢🤢🤢

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اگه با نمک بودم که ....

فک کنم نوجوونی. توی این سن حساسیت الکی فوران میکنه. زیاد به چهره و قشنگی و زشتی فکر نکن. دوستهای زشتی داشته‌م که خوشبخت شدن، دوستای قشنگی هم داشته‌م که معمولیه زندگیشون و خوشبخت نیستن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
فک کنم نوجوونی. توی این سن حساسیت الکی فوران میکنه. زیاد به چهره و قشنگی و زشتی فکر نکن. دوستهای زشت ...

بله ، درسته 

نوجونی واقعا سخته بخاطر همش با مادرم تو جنگو دعوام