2777
2789

بگید شاید درس عبرت شد 

من خودم بعضی وقتها گوشی زیاد دست میگیرم‌ ،بنظرم عمر انسان باارزش تر از اینه که با گوشی زیاد گرفتن بیهوده یپری بشه

پشیمون نیستم و نمیشم .

هرکاری انجام دادم اون موقع فکر میکردم درست ترین کاره   حتی وقت تلف کردن

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد مرگ؟ بعد مرگ که کارم تموم شده چرا باید حسرت چیزیو. بعد مرگ بکشم؟

الان خوب زندگی میکنم

بعد مرگ که بازی تمومه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من از هیچ کاری به اندازه دنبال کردن افراطی اخبار پشیمون نیستم.یه دوره ای دائما کانال ها و سایت های اخبار رو میخوندم باعث شد مضطرب تر و افسرده تر بشم و از روند زندگیم عقبم انداخت

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بهتره بگیم چه کارایی نکردید و حسرت می‌خورد 

من اگه همین الان بمیرم حسرت خیلی چیزا میمونه به دلم 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

منم همین گوشی..

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

از همه چی ،از حرص خوردن های بی خودی و جدی گرفتن حرف های مردم ،از عبادت کم کردن 

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺