2777
2789

زمانی که رفتم به مربی اونجا چیزی نگفتم چون مشخص بود خب اونم اینکارو دوست داره حق میدم که همه اینکارو بخان 

ولی یک خانومی هست تپله به شدت ورزش و عرق میکنه ولی اکثرا از جمله مربی اونجام شکم دارن  

مثلا تا با مربیم شوخی و خنده میکنم میاد صحبتمونو قطع میکنه یا کلا محل نمیده البته منم محلش نمیدم چون در حد من نیست ولی خب من اگه جای اونا بودم یا حسودی نمیکردم یا اگه میکردم لااقل جوری رفتار نمیکردم طرفم متوجه حسرتم شده دلم میخاد برم باشگاه جای دیگه کسی ندونه و حسودی نکنن

شمام از حسودیای اطرافتون بگین

چقددد عقده از حرفاتون میریزه

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کجاش نشون میداد حسادت میکنن؟

تو گیر بقیه ای

باور کن بقیه فکر نمیکنن بهش 

اگه میخواستن حسادت کنن به پیکر تراشی باشگاه نمیومدن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ولی من اگر جای اون خانم تپله بودم اصلا حسودی نمیکردم اگر هم میکردم به هیکلی حسودی میکردم که با ورزش اینجوری شده نه با عمل و پیکرتراشی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اتفاقی که برای شما افتاده رو پای حسودی نمینویسم، البته اگه به منم نمیگید حسود.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

این گزینه تو مغزم قفل بود تا به الان

حسودی به پیکر تراشی دیگران😐😐

یا شما حساس شدس بعد جراحیت یا اون طفلی واقعا کمبود اعتماد به نفس داره به شدت

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴