2777
2789
عنوان

خونه بابا چقد خوب بود🥺

178 بازدید | 20 پست

همیشه با خودم میگم چرا ازدواج کردم چرا انقد نا آگاه بودم

خونه بابام که بودم دغدغه هیچی نداشتم ..‌‌.

حال دلم اصلا خوب نیس کاش خدا یکاری برام بکنه🫠

خستم خیلییییی 

یه سری مواقع اینجور فکرا میاد توی سر آدم، ولی تمرکزت رو روی این افکار نذار، خیلی ها مجردن و در حسرت ازدواج، خونه بابا موندن تا یه سنی خوبه، از یه جایی به بعد باید مستقل شد، مستقل شدن سخت هست ولی مطمئن باش مزایا و خوبی های خودشم داره، زود جا نزن

یه سری مواقع اینجور فکرا میاد توی سر آدم، ولی تمرکزت رو روی این افکار نذار، خیلی ها مجردن و در حسرت ...

حالم خیلی بده خیلی 

خونه بابا خیلی بهتر بود حداقل هر روز زخم زبون نمیزدن اشکمو در نمی‌آوردن 

دوسم داشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین فقط اینو بدون بیرون از ازدواج هم خبری نیست، مرد کامل و جامع هم نداریم هر کسی یه سری نواقص داره، باید سعی کنی کنار بیایی باید رگ خوابشو پیدا کنی اجازه نده آرامشتون به هم بخوره دست روی نقطه ضعف های هم نذارین، هر اتفاقی هم که افتاد احترام بینتون باید باقی بمونه، بقیه موارد به خودی خود حل میشه، مدیتیشن کن خیلی بهت کمک میکنه، اینو کسی داره بهت میگه که 11 سال از زندگی مشترکش میگذره و تا همین 3 سال پیش زندگیش به مو بند بود و تا کتک کاری و مرز طلاق پیش رفته ولی الان حالش با خودش و زندگیش خوبه، مشکلات هست ولی میدونم قرار نیست آرامش منو به هم بزنه، سخته ولی اگر سعی ات رو بکنی روی خودت کار بکنی مدیتیشن کنی و مشکلاتت رو روی کاغذ بنویسی چند سال بعد از خودت تشکر میکنی که صبوری کردی، فقط اگر تا اون موقع بچه دار نشو ( اگر بچه نداری) 

ببین فقط اینو بدون بیرون از ازدواج هم خبری نیست، مرد کامل و جامع هم نداریم هر کسی یه سری نواقص داره، ...

من نمیخوام جدا شم زندگیمو میخوام 

می‌خوام درست بشه خوب بشه آرامش داشته باشم 

همیشه کوتاه میام رو نقطه ضعفش دست نمیزارم احترام میزارم سعی میکنم درستش کنم ولی اون خلاف همه اینا عمل میکنه:)

نه احترام میزاره موقع دعوا . حرصم میده .زخم زبون میزنه. توقع بی جا داره از اطرافیان. بی چشم روعه. کلافم کرده این همه خوبی در حقش میکنم بازم همینه

بچه ندارم نمیخوام با این اوضاع یکی دیگه رو بدبخت کنم 

من نمیخوام جدا شم زندگیمو میخوام می‌خوام درست بشه خوب بشه آرامش داشته باشم همیشه کوتاه میام رو نقطه ...

کار خوبی میکنی بچه دار نمیشی، ولی روی خودت که کار کنی اونم درست میشه، این مشکلات تو همه زندگیا هست، مدیتیشن رو جدی بگیر ازش نگذر خودت میفهمی که آرامش رو باید اول در درون خودت جست و جو کنی