2777
2789
عنوان

خیانت مادرم به بابام

3210 بازدید | 80 پست

سلام دوستان

یه اتفاق بسیار بدی افتاده الان من چند ماهی میشه درگیرشم خلاصه بهتون میگم چون طولانیه

چند ماه پیش بود که مامانم خیلی یهویی رو تمام برنامه های گوشیش رمز گزاشت اونموقع من گوشی نداشتم میرفتم تو اینستای مامانم فیلم میدیدم گفتم حالا حتما برای اینکه نرم سمت گوشیش رمز گزاشته ولی بعدا بهش شک کردم چون میدیدم مثلا به یه مردی پیام میده وقتی من میرم سمتش یا حالا از کنارش رد شم گوشیشو خاموش میکنه یا میگیره سمت مخالف من تا نبینم چیکار میکنه، منم شک کردمو اینا تصمیم گرفتم برم رو اکانت اینستاش(اینم بگم که من عید گوشی گرفتم بالاخره)، گذرواژه و اینا با بدبختی پیدا کردم واردش شدم،، و متسفانه با چیزای خوبی رو برو نشدم مامانم خیانت کرده بود به بابام چند باری هم سر قرار رفته بود و من فهمیده بودم اخرین بار که رفت سر قرار دیروز بود بود که من نتونستم تحمل کنم بهش گفتم، که همچیزو میدونم وووو بحثمون شد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف اسم مادر 

لجنن خیانت کارا

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بحثمون شد و مامانم چون از من اتویی نداشت به دروغ و تهمت به من گفت که اگه به بابات بگی منم ازت اتو دارم میدونم تو گپ هستی و با پسر چت میکنی و این چیزا، ظهر که از مدرسه برگشتم دیدم تو اینستا یه تومار داده به من که حالا عکسشو میدم

چندسالشه مامانت؟با بابات رابطش چطوره؟

38 سالشه و از وقتی با اون مردک ریخته رو هم رفتارش با هممون بد شده چون سرش خیلی تو گوشی میکرد بابام بدمیومد، کل تابستون بحثشون شده بود سر همین گوشی ولی بابام نفهمیده که با کسی چت میکنه