2777
2789
عنوان

دکتر مرد و پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 20 پست

چرا گفت سرتو‌بخوره؟

پریودیت اگه خونریزیت زیاد بود شاید بوی خون میدادی یا ی همچین چیزی 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

معذرت میخوام یوقت ‌خودت یا دهانت بو نمیدادی؟؟؟چون همچین جمله ای رو زمانی بکار میبرن که یچیز بد یا کث ...

نه اصلا

ی راست از حموم بیرون اومده بودم

دهنمو بو‌نمیداد

اصلا وقتی بهش گفتم عادت ماهیانه یهو برگشت بد نگام کرد

همون آسمانشونم قدیمی با دوتا کاربری ترکیده😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا گفت سرتو‌بخوره؟پریودیت اگه خونریزیت زیاد بود شاید بوی خون میدادی یا ی همچین چیزی

نه اصلا اولش خوب حرف میزد وقتی بهش گفتم عادت ماهیانه

حتی ی طور بدی نگام کرد انگار ک تعججب کرده از حرفم

همون آسمانشونم قدیمی با دوتا کاربری ترکیده😂
نه اصلای راست از حموم بیرون اومده بودمدهنمو بو‌نمیداداصلا وقتی بهش گفتم عادت ماهیانه یهو برگشت بد نگ ...

براداشته تو دلش فکر کرده وای الان یعنی اونجا....

البته کلا آدما درک ندارن مرد و زن هم نداره  تو آزمایشگاه یک خانومه گفت یک جوری اون پذیرش چم چپ نگاش کرد خانومه بهش گفت شما خودت نمیشی؟یک جوری نگاه میکنی انگار قاتلم

واسه همین خیلیا ترجیح ميدند به کسی نگند حتی درجه یک  تا یک وقت تو ذهنشون چندششون نشه یا فکرای مزخرفی درموردشون نشه در کل آدم تا مجبور نشه نگه بهتره بعدشم آدم کش نیست سعی کن خانگی مشکلاتش درمان کنی عزیزم دیگه دکتر نهایتش یک سرم مسکن بنویسه که در حالت عادی آدم سالم هم بره همینکار می‌کنند