2777
2789

۱۱روزکه کات کردیم ولی حال روحیم روزبه روز بدتر میشه بجا اینکه خوب بشه اصلا نا بلند شدن رو ندارم تا الان تو رخت خوابم ن اینکه خوابم بیاد ها از ساعت۹بیدارم وای امیدی انگیزه ای روحیه برای بلند شدن ندارم

پرخاشگرم شدم زود عصبی میشم چیکار بکنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید حداقل یه ماه بگذره عزیزم تا بهتر شی،سرچی کات کردید

اون نخواست بد۵سال خیلی دوسش داشتم خلییییی تاالان بهش پیام میدادم بخاطر این حرفی که زد نمی تونم بهش پیام بدم

گفتم که اینایی که تموم کردن چطوری تموم کردن یکشونم ما

منم گفتم اونایی که بهم رسیدن چطوری رسیدن یکشونم ما

برگشت گفت که اونا خواستن رسیدن ولی من نمی خوام 😔

بقدری ناراحتم دارم عذاب میکشم که نگو

اون نخواست بد۵سال خیلی دوسش داشتم خلییییی تاالان بهش پیام میدادم بخاطر این حرفی که زد نمی تونم بهش پ ...

ینی بخاطر کسی که توروت میگه نمیخامت اینجوری به روز خودت اوردی؟؟؟پاشو خودت و جمع کن بابا 

چند سال دیگه به این روزا میخندی خودت کاری نکنی حالت از اینم بدتر میشه دوستی چیزی دارید زنگ بزن برین ...

من حالم بقدری بدهس که از صبح سرجامم نای بلند شدن ندارم چه برسه به دوستم بگم بیا دتبالم بریم بیرون فردا عروسی دعوتیم من گفتم نمیایم سراونم با مامانم حرفم شد

من حالم بقدری بدهس که از صبح سرجامم نای بلند شدن ندارم چه برسه به دوستم بگم بیا دتبالم بریم بیرون فر ...

چی بگم خواهر راستش جات نیستم ولی اینو بدون این روزا موندگار نیست به شرطی که خودت دست به کار بشی تا حالت خوب بشه...

چی بگم خواهر راستش جات نیستم ولی اینو بدون این روزا موندگار نیست به شرطی که خودت دست به کار بشی تا ح ...

اگه من بتونم این روزهای زندگی مو سپری بکنم مطینم دیگه هیچ دردی من رو نمی کشه😔😓

اگه من بتونم این روزهای زندگی مو سپری بکنم مطینم دیگه هیچ دردی من رو نمی کشه😔😓

به چشم یک تجربه نگاش کن چیزی که نکشتت قوی ترت می‌کنه شاید تو این لحظه از این زندگیت فکر کنی هیچ دردی بالاتر از درد الانت نیست ولی میگذره یک روزی میرسه برات این حس ها عادی میشه ... من خودم تجربه شو داشتم 

پاشو بابا خودتو بخاطر کسی که نمیفهمه عشق چیه کور و کچل میکنی!اون عین خیالش نیست بعد تو داری شیون میک ...

😓😓😓بخدا همیه اینارو میفهم ولی نمی تونم باور بکنم سعی مو میکنم ولی برام بازم خیلی خیلی سخت هس