2777
2789

به شدت خواستگار سیریشی ام بوده😅🤦‍♀️ عکس مدل لباسو میزارم نظر بدین قراره بدم خیاطه ماهر بدوزه میخوام حسابی پوشیده باشه زنش خیلی بد دله می‌دونه قبلا پسرداییم منو میخواسته

بخاطر زنش خودمم دوس نداشتم برم ولی داییم کارت دعوتو به نامزدم داده اونم گیر داده بریم

بگذار دلبندم

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه واقعا نمیخوام هیچ جوره پشتم حرف باشه اینو انتخاب کردم وگرنه خودمم میدونم قراره خفه بشم😅

نميدونم من جاي شما بودم اهميتي نميدادم به حرفا يه خواستگاري شده شما هم قبول نكردي تموم شده رفته زنشم رو شوهرش حساس باشه كه به شما علاقمند بوده از بابت شما كه بايد خيالش راحت باشه 😁😁