2777
2789

من بخاطر شرایط بارداریم خونه پدرم هستم.....

همسرم همش توهم بچه پسر داشت، حتی سونو هم گفت پسر ولی انومالی گفت دختر...... 

شرایط اظطراری سرکلاژ هم برام پیش اومد و همسرم نهایت تلاشش کرد برام که چون یک وضعیت وخیم برام پیش اومد..... 

و به همه گفته بود پسر هست در حالی که من بهش گفتم نگو...... 

الان سه روزه از وقتی متوجه شده باهام تماسم نمیگیره...... خیلی ناراحتم بابت ناشکری و ناسپاسیش بهش هم گفتم برات متاسفم خودم بزرگش می کنم و خدا قهرش می گیره، جنسیت با خودت بوده...... 

نمی دونم چرا اینجور می کنه؟ چون که به همه گفته پسر یا این که فکر می کنه من دروغ گفتم...... مادر و خواهر خودش بشدت دروغ گو و دو بهم زنن ایشون هم من اینطور می بینه..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو الان نمیفهمی بچه دختر یعنی چی ولی تو پیری و سختی وجود این نعمتو درک میکنی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بهش بفهمون ک جنسیت بچه از ژن پدره نه مادر!

ینی جنسیت رو از پدر میگیره 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بگو خودت جو کاشتی توقع داری من سیب زمینی بدم بهت

بیخود الکی الکی رفته گفته پسره

اصلا نه زنگ بزن نه پیام بده 

تو باید قهر کنی نه اون 

نبینم بری زنگ بزی یا پیام بدیا 

کلا جوابشو نده بیاد معذرت خواهی 

به شوهر اسکولت بگو اولا اینکه تعیین جنسیت با مرد هست خیلی دلش پسر میخواست پسر درست میکرد

دوما حدیث و ایه هست خدا هرکسی رو بیشتر دوست داشته باشه بهش دختر میده و به خاطر همون دختر داشتن پدر رو بی حساب وارد بهشت میکنن

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄

هیچی نگو چندماه فکر میکرده پسره الان گفتن گل دختره باورش سخته ولی ببین بزار دنیا بیاد چجور براش جون هم میده....پسر ودختر هردو برای پدر ومادر عزیزن محاله بعد دنیا اومدنش بازم ناراحت باشه....

لینک اقدامی های اردیبهشت ۱۴۰۰😍😍😍میریم برا اقدام(اردیبهشت)👪من این ماه مامان میشم وبهترین کادوی تولدم رو از خدا هدیه میگیرم (خرداد)👶تولدم هم گذشت وبی بی منفی شد(تیر)😔یک مرداد هم برای بار سوم کرونا گرفتم و الان تصمیم گرفتم تا زمانی که واکسن کرونا نزدم اقدام رو کنسل کنم(مرداد)😷واکسیناسیون داره سرعت میگیره انشاءالله که نوبت من و همسرم میشه(شهریور) 💉دوز اول سینوفارم رو تزریق کردیم(۱مهر)🚫آخر مهر نوبت دوم واکسنم بود که مشکوک بودم و نزدم😓جان مادر امروز یه نفر بهم گفت خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💔وقتشه که بیایی(۲آبان)💔امروز بی بی چکم یه هاله ضعیف انداخت خدایا واقعی باشه تا تولد همسرم سوپرایزش کنم،ساعت هشت شب بی بی چک زدم مثبت شد(۱۰آبان)😍امروز آزمایشم مثبت شد(۱۳آبان)👪الان سونو ان تی بودم چهره ی قشنگتو دیدم دردونه ی مامان(۱۳دی)👶عزیزدلم امروز دل نگرانت بودم رفتم سونو از حالت باخبربشم ولی گفتن خطر سقط هست گفتن دخملی قربونت بشم مطمئنم سالم میایی بغلم👧(۱۳بهمن)🎀امروز رفتم سونو وزنت کم بود اما من میدونم تو مثل همیشه دختر قوی هستی وکمتر از یکماه دیگه میای بغلمون(۱۲خرداد)😘دخترم قدم سرچشمامون گذاشت🎊(۱۴تیر) https://www.ninisite.com/discussion/topic/6147989/اقدامی-های-اردیبهشت۱۴۰۰