2777
2789

آره...خیلیا هستن عاشق گل و گیاهن...اگه ماشین هم داشته باشین و ببرین بیرون هم بفروشین فروشتون بیشتر هم میشه

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خیلی درآمد نداره و خیلی نیاز به اطلاعات داره در مورد خاک و گل و کود و ... فضای خونه براش منا ...

اطلاعات دارم مهمتر از همه علاقه دارم آخه گلهام همیشه خوب رشد میکنن و زیبا هستن 

آره...خیلیا هستن عاشق گل و گیاهن...اگه ماشین هم داشته باشین و ببرین بیرون هم بفروشین فروشتون بیشتر ه ...

ماشین داریم  ولی دوست دارم با گل فروشی ها صحبت کنم براشون ببرم یا بذارم دیوار

ماشین داریم ولی دوست دارم با گل فروشی ها صحبت کنم براشون ببرم یا بذارم دیوار

اینم خوبه.

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

ماشین داریم ولی دوست دارم با گل فروشی ها صحبت کنم براشون ببرم یا بذارم دیوار

گلفروشی ها به راحتی خرید نمیکنن،چون براشون بی واسطه میارن با قیمت پایین،ولی خودت ببری تو خیابون بفروشی یا بدی کسی برات بفروشه عالیه،چون تجربه اش داشتم