2777
2789

با سلام
سفارش پایان نامه، پروژه و مقالات دانشجویی با بالاترین کیفیت و پایین ترین قیمت پذیرفته میشه.
با بیش از 12 سال سابقه فعالیت توی این زمینه

سلام جناب استارتر ببخشید ❤🌹😔لطفا هر کسی میدونه راهنماییم کنه 

تاپیک نمیزنم چون میترسم‌تعلیق شم دانش آموزم ورودی یازدهم رشته انسانی استان فارس برای هزینه سرویس ۵۰۰ تومن و تغذیه برای مدرسم‌مشکل دارم و پدرم معتاد هست وبیکار و منم نمیدونم چیکار کنم کسی نیست که راهنماییم کنه گجا برم چیکار کنم از کی بخوام کمکم کنه؟؟ یا خیری چیزی نیشناسید بتونه بهم کمک کنه امروزم نتونستم برم مدرسه و خیلی ناراحتم

قراردبود برم خوابگاه که حداقل براي غذا دغدغه نداشته باشم اما اونم جور تشد

‌‌‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقتتون بخیر

سوال در مورد پایان نامه دارم

آیا شما ویرایش پایان نامه هم انجام می‌دهید و اگر آره با چه مبلغی؟

و اینکه اگر ممکنه از نمونه پایان نامه هایی که انجام داده اید بفرستید ممنونم

سلام برای ارشد صنایع( گرایش سیستم های کلان) خودمم یه کارایی کردم و با موضوع زنجیره تامین یه چیزایی نوشتم  ولی تو پژوهشیار تایید نمیشه و نیاز به کمک  دارم شما میتونید کمکم کنید؟؟!