2777
2789

پیش کدومش بهتره عمل بینی انجام بدی؟

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جراح فک مگه عمل بینی مبکنه؟من پیش جراح فکو صورت عمل دندون عقلو سینوس کردم فک کنم منظورت جراح پلاستیک ...

بله چراح فک و صورت عمل جراحی بینی هم انجام میده

گوش و حلق و بینی فکر کنم بهتره بازم نمیدونمخودمم عمل کردم ولی نمیدونم متخصص گوش و حلق بینی بود یا مت ...

این دکتری هم که من قصد دارم پیشش عمل کنم جراح  فک و صورت هستش و نمونه کارهاشو دوست داشتم

گوش و حلق و بینی فکر کنم بهتره بازم نمیدونمخودمم عمل کردم ولی نمیدونم متخصص گوش و حلق بینی بود یا مت ...

آره جراح فک و صورت هم عمل بینی انجام میده

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
اگه نمونه کاراش خوبه پیش همون برین عمل بینی خیلی عمل راحتیه

پولشو دارم جور میکنم انشالله جور بشه میرم پیشش

نتیجه عملت چطور شد؟ راضی بودی؟

خوب شد خدااروشکر فقط روزا اول زیاد ورم داشت همش فکر میکردم بد شده الان ۶ ماه میگزره روز به روز ورمش ...

خدا رو شکر عزیرم

جراح فک دندان پزشکی خوندهجراح گوش و حلق و بینی من قبول ندارمفقط جراح پلاستیک

جراح فک و صورت تمام عمل های مربوط به صورت و گردن رو انجام میده حالا جه شاخه دندان پزشکی چه زییایی صورت 

جراح فک و صورت تمام عمل های مربوط به صورت و گردن رو انجام میده حالا جه شاخه دندان پزشکی چه زییایی صو ...

من نگفتم انجام نمیده

گفتم دندون پزشکی خونده

نه پزشکی

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
جراح فک مگه عمل بینی مبکنه؟من پیش جراح فکو صورت عمل دندون عقلو سینوس کردم فک کنم منظورت جراح پلاستیک ...

جراح فک و صورت هر چی جراحی تو ناحیه صورت باشه انجام میده من خودم پیش جراح فک و صورت بینی م رو عمل کردم