2777
2789
عنوان

فقط متاهلا جواب بدن لطفا

339 بازدید | 38 پست

دوستان ما ۲۰۷ داریم. همسرم میگه طلاهاتو بفروش بده به من جک اس۳ بخرم، بعد در ازای اون هر ماه ده میلیون بهت بدم تو طلاهاتو بخر. موندم چیکار کنم . به نظرتون بدم بهش؟طلاهام ۲۰۰ تومنی میشن. دلیل اینکه میخواد ماشین رو عوض کنه اینکه ۲۰۷ کوچکه همسر منم هیکلیه نمیتونه راحت بشینه زانوش درد گرفته. همم اینکه مسافرت رفتنی اذیت میشیم وسایلمون توش جا نمیشه. نظرتون چیه

در حالت کلی طلا فروختن واسه ماشین خریدن کار منطقی نیست. اگه همسرتون اذیت میشن بحث ش جداست. من جای شما بودم ماشین رو عوض میکردم ولی یه چیزی معادل‌ میخریدم. 

نیکو صدام کنید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونه وام بگیره؟
اگه وامو قرض نمیشه
دیگه چاره ای نیست چون اذیته بنده خدا

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

به نظرم بفروش ادم طلا نگه میداره برا همین وقتا دیگه

۲۰۰ تومن که چیزی نیست

مبخوای در عوضش چک بگیری؟

شوهرت ادم قابل اعتمادی هست که بشه رو حرفش حساب کرد؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

خوبه عزیزم...

منم فروختم ماشین گرفتیم..گفتم هر وقت تونستی طلا بخر برام..

هرچند می دونم به این زودی نمی تونه بخره...ولی طلاها بی استفاده تو کمد بود و ما هم تو سختی بودیم...

الان دیگه از خونه هم که می رم بیرون نگران طلاهام نیستم..که دزد نبره  

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز