2777
2789
عنوان

گم شدن وسایل در مدرسه

341 بازدید | 32 پست

سلام 

قاشق و چنگال دختر منو یکی از بچه های کلاسش از روی زمین برداشته و گفته فکر کنم مال منه 

دختر منم متوجه نشده واسه خودش

شنبه رفته بهش گفته

اول گفته میارم بعدا انکار کرده

منم رفتم گفتم گفت من نبردم در صورتیکه بقیع هم دیدن

معلمشم گفت همچین بچه ای نیست

خلاصه به نشونه داشته از دختره پرسیدم گفت نه این شکلی نیست

ولی من که از مدرسه رفتم به دخترم گفته همین شکلی بوده

الان موندم چیکار کنم قاشق چنگال مهم نیست

مهم دردیه و چرا خواسته بچمو اذیت کنه

الان باید چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بگذر بچه ها زودتر از ما فراموش میکنن و میبخشن

یادش مونده وگرنه قاشق چنگال استفاده شده به چه درد میخوره هی میگه نتونستم ازش بگیرم

می‌خوام یاد بگیره حقشو بگیره

یادش مونده وگرنه قاشق چنگال استفاده شده به چه درد میخوره هی میگه نتونستم ازش بگیرممی‌خوام یاد بگیره ...

عزیزم بهتر برید با معلمش صحبت کنید و حتما با دخترت و دوستش صحبت کنید طوری که غرور اون بچه هم لگد مال نشه  

ببین بنظر من اصلا بخاطر یسری مسائل نباید  راه بیفتی مدرسه من هشتم هستم

بقیه بچها تو ابتدایی هی هرچی میشه هی مامانمو برات میارم بابامو برات میارم و میاوردن هم من یبار مامانم بخاطر این چیزا نیومد مدرسع من کلاس سومم مستقل بودم کاملل ولی الان هم هفتم هشتما هنو خیلیا جدشونو میارن مدرسه ک چی؟ فلانی ۵ سانت بیشتر تو نیمکت جا میگیره 😂😂🤌🤲