2777
2789

دوستان من سه ماه پیش باردار شدم ولی هفته ی پنجم سقط شد, بعد از یک ماه و نیم دوباره اقدام کردم ولی باردار نشدم

ممکنه به خاطر سقط بارداریم طول بکشه؟ 

توروخدا کمکم کنین خیلی نگرانم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

تو چند ماهگی سقط شد مال شما؟ 

چند ماه پیش سقط شد؟  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال شما چند ماهه بود؟ 

آخه به زیر 6 هفته که سقط نمیگن واسه شما که 5 هفته بوده اصلا حساب نمیشه

وا

دخترعموی من ۴ هفته سقط کرد انقد دکتر بهش مکمل داد

یعنی چی اون دیگه سقط نیست

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
 وا دخترعموی من ۴ هفته سقط کرد انقد دکتر بهش مکمل داد یعنی چی اون دیگه سقط نیست

دکترا میگن تا زمانی که قلب تشکیل نشده 

بهش سقط نمیگن چون چیزی تشکیل نشده

دکتر به من از ماه بعدش گفت اقدام کن

چون معمولا زیر 5 یا شیمیایی یا مشکل کروموزوی داره که رحم خودش پس میزنه

مکمل که آره میدن اسپرینم داد

من 4 ماه بعد سقط اقدام کردم 3 ماه طول کشید حامله شدم

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...
چند هفته سقط داشتین

بر اساس پریود 9 هفته ولی سونو گفت 5 هفته و خورده ایی اصلا تشکیل نشده بود پوچ بوده ظاهرا

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...
بر اساس پریود 9 هفته ولی سونو گفت 5 هفته و خورده ایی اصلا تشکیل نشده بود پوچ بوده ظاهرا

حالا پوچ رو نمیدونم ولی شیمیایی رو دکتر گفت اصلا بارداری بهش نمیگن چون تو موعد پریود پریود میشی 

درصد کمی از زنا میفهمن

ولی من فعلا دارم حسابی خودمو تقویت میکنم