2777
2789
عنوان

دوستانی که بعد از سقط بچه, دوباره باردار شدن توروخدا بیاااین

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 28 پست

ممنونم که اومدین

من امروز صبح پریود شدم ولی کلا علایم بارداری رو داشتم حالت تهوع شدید, چند روزیم از پریودم میگذشت ولی... 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
خودتو حسابی تقویت کن میشه ژل رویال اصل گیر بیار 

اره من رفتم دکتر گفت اول خودتو درست کن رحمت خوب گرم بشه بعد اقدام بکن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا پوچ رو نمیدونم ولی شیمیایی رو دکتر گفت اصلا بارداری بهش نمیگن چون تو موعد پریود پریود میشی  ...

عزیزم برای تقویت چی کار می کنی؟منم سه ماه پیش سقط داشتم از این ماه هم دکتر بهم آسپرین داده وگفته از ماه بعد به امید خدا برم اقدام

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

هر چند من ماه پیش طاقت نیاوردم واقدام کردم ولی نشد

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

ان شاءالله شماهم این ماه باردار بشی

من دکتر طب سنتی میرم بهم داروهای گیاهی داده, و چیزای گرم میخورم عسل, آجیل, مرغ طبیعی و... 

به منم گفته بود سه ماه بعد اقدام کن ولی من یک ماه و نیم صبر کردم

انتظار کشیدن خیلی سخته اونم وقتی که دیگه تصمیم گرفتی بچه بیاری. 😦😦

عزیزم برای تقویت چی کار می کنی؟منم سه ماه پیش سقط داشتم از این ماه هم دکتر بهم آسپرین داده وگفته از ...

تو پریودی اصلااا سردی نخور حتی یه دونه خیار

شربت عسل و گلاب و دارچین زیاد بخور کاچی درست کن

حموم نرو از روز اول همش شکمتو کمپرس گرم بزار 

اینا هم رحمو گرم میکنه هم مکش رحم رو بیشتر میکنه

من ژل رویال گرفتم با مغز 

قائوت و اینا هم زیاد میخورم

قرص فمبیون و یدوفولیک هم میخورم

آهان تخم بلدرچینم زیاد میخورم

تو پریودی اصلااا سردی نخور حتی یه دونه خیار شربت عسل و گلاب و دارچین زیاد بخور کاچی درست کن حموم ن ...

ممنون عزیزم لطف کردی

تو پریودی اصلااا سردی نخور حتی یه دونه خیار شربت عسل و گلاب و دارچین زیاد بخور کاچی درست کن حموم ن ...

دکترتون کیه گلم؟دکترتون نگفته این بار آسپرین بخوری یا نه؟

به منم گفته بود سه ماه بعد اقدام کن ولی من یک ماه و نیم صبر کردم انتظار کشیدن خیلی سخته اونم وقتی ک ...

عزیزم صبر کنی و خودتو تقویت کنی خیلی بهترازاینه که بعد یه ماه ونیم دوباره باردار شی وخدایی نکرده همون اتفاق قبل بیفته.

خداجونم هرکی آرزویه مادرشدن داره* زودترآرزوشو برآورده کن*داره دیرمیشه*عاشقتم

قرص فمیبیون رو دکترتون داده یا خودتون می خورید؟

عزیزم صبر کنی و خودتو تقویت کنی خیلی بهترازاینه که بعد یه ماه ونیم دوباره باردار شی وخدایی نکرده همو ...

اره راس میگی, ولی دلم خیلی نی نی میخواد

خواهر دوقلوم بچه دار شده تازه, منم دلم خواست 

دعام کنین ماه بعد بشم ان شاءالله  🙁🙁

اره راس میگی, ولی دلم خیلی نی نی میخواد خواهر دوقلوم بچه دار شده تازه, منم دلم خواست  دعام کن ...

دل ماهم میخاست ولی صبر کردیم...هرچی خواست خدا باشه عزیزم انشالله خدا لطفشو شامل حالت کنه بهت بده و سالم باشه

خداجونم هرکی آرزویه مادرشدن داره* زودترآرزوشو برآورده کن*داره دیرمیشه*عاشقتم
دل ماهم میخاست ولی صبر کردیم...هرچی خواست خدا باشه عزیزم انشالله خدا لطفشو شامل حالت کنه بهت بده و س ...

مرسی عزیزم ان شاءالله