2777
2789
عنوان

دخترم دهنمو سرویس کرده

893 بازدید | 55 پست

بچه ها دهنم سرویس شده از زندگی زده شده

میچسبه ب من ول نمیکنه فقط گریه میکنه میگه فقط منو بغل کن بگردون 

بخدا کمر نمونده برام

ن میتونم غذا درست کنم ن میتونیم غذا بخوریم

سر سفره ناهار دیروز اینقدر گریه کرد جیغ کسید زهرمارمون شد

اینا ب کنار

نمیخوابه

هی بیداره میشه تکون میخوره هی تکون میخوره هی گریه میکنه روانی شدم تا الان رو پامه زمین میذارم گریه میکنه

دیگه نمیدونم چیکار بکنم

یک ماه پیش بردمش چکاپ داده دکتر هم ۲ هفته پیش باز برده بودم علایم سرماخوردگیم نداره

یه سالشه 

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقتضای سنشه

بچه هایی که من دیدم توی این سن خوششون میاد بچسبن به مادر

می دونم عزیزم خیلی سخته واقعا

ولی خب اون بچه هم که درکی نداره توی این سن

از لج و لجبازی نمی کنه

یه جورایی نیازشه، بالاخره می گذره این روزا

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

دندون درمیاره خواهر 

کلافس قربونش برم درکش کن

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

دندون در نمیاره؟

نمیدونم جلویی ها همه هست از دندون نیش به سمت فک نداره نمیذاره اصلا نگاه کنم یا دست بزنم بخدا از خیتگی از بی خوابی دارم‌میمبرم روانی شدم از دستش سنگینه من هی دارم میچرخونمش کتفم کرفته

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

خیلی جالب بود همین پیامی ک نوشتی دختر قشنگ مامان منتظرتم

بعد الان نوشتی دخترم اذیت میکنخ😂😂❤️جالب و بامزه بود.بچه همینه .شاید کمبود ویتامین آهن داره،اگر ک ن کلا اینجوریه دیگ تا وقتی بزرگ شه و اینکه یکسااالشههه،اصلا متوجه نمیشه