2777
2789
عنوان

ای کاش بچگیمو فراموش کنم

239 بازدید | 19 پست

از 6سالگی یادمه بابام تصادف کرد، ی تصادف خیلی شدید. مامانم از بابام پرستاری می‌کرد همش صدای درد و ناله بابام تو گوشمه ، اشکای مامانم، بد اخلاقی های عموم،بی کسی خودم، هزار تا چیز دیگه ک تصویرش جلومه همش چیکار کنم از یادم بره همش به یاد بچگیم گریه میکنم تا دوم دبیرستان پدرم تو تخت مریضی بوده و من یاد ندارم با مامان و بابام تو اون بازه سنی یه مسافرت، یه رستوران، یه مهمونی، یه جای خوب، رفته باشم. اوایل تصادف بابام چون کسی حواسش به من نبود خیلی آزارم دادن(جنسی) پسر عمم و بقالی پیش خونمون. هیچوقت نمیبخشمشون

همیشه سیزده به در که می‌شد فامیلا جمع میشدن باهم برن بیرون فقط ما میموندیم خونه من تو حیاط مینشستم با عروسکام بازی می‌کردم، روزای بارونی بچه‌ها با مامان یا بابا میومدن مدرسه دنبالشون من فقط پیاده باید برمیگشتم، 

وقتی یادم میاد زار زار اشک میریزم

هیچ چیزی نباید فراموش بشه...

چیزای خوب نیشن خاطره...چیزای بد میشن تجربه...

پدر و مارتون الان خوب هستن؟وضعیت خودتون خوبه الان؟

بـانـوے آریـایـے💙                                                            1400.06.09🤍                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم☹️

منم خاطرات بدی از بچگیم دارم..یه مدت خیلی اذیتم میکردن به توصیه مشاورم همرو نوشتم مو به مو...بعدم سوزوندمشون ..در حالیکه زار میزدم...

دیگه بعد از اون خیلی یادشون نمیفتم

تو هم امتحان کن

هیچ چیزی نباید فراموش بشه...چیزای خوب نیشن خاطره...چیزای بد میشن تجربه...پدر و مارتون الان خوب هستن؟ ...

آره الان چند سالی میشه دیگه خوبه همه چی، منم ازدواج کردم دو ساله شوهرم خیلی مرد خوبیه از وقتی باهاشم روحیم خیلی شاد تر شده اما چ کنم که این فکرا ولم نمیکنن 

این ویزا به راحتی یادت نمیره و نباید خودتو موظف کنی فراموش کنی قبول کن که نیاز به کمک هست و برو پیش ...

قبلا رفتم.. تا مدتی خوب بودم اما بازم با یه مشکل کوچیک یادم میاد همه چیزا. درسته از یاد نمیرن

آره الان چند سالی میشه دیگه خوبه همه چی، منم ازدواج کردم دو ساله شوهرم خیلی مرد خوبیه از وقتی باهاشم ...

ببین منم بچگیم خیلی خیلی درد و رنج کشیوم و حتی الانم....

نمیشه ک کل مسائلو اینجا باز کنم

اما

هیچوقت از خدا گله نکردم

چون میدونم مشکل هست و خیلی ممکنه بچگیی بدتر از بچگی من داشته باشن...

حتی الانم ک تو خونمون هستم درد و رنج خیلی زیادیو تحمل میکنم اما بالخره ... باید گذشت چون میدونم ایندم خیلی خوبه و ناراحت نمیشم اصلاااا براشون حتی بااینکه الانم تو اون وضعیتم

پس خوشحال باش در کنار شوهرت💛

بـانـوے آریـایـے💙                                                            1400.06.09🤍                                                           
عزیزم☹️منم خاطرات بدی از بچگیم دارم..یه مدت خیلی اذیتم میکردن به توصیه مشاورم همرو نوشتم مو به مو... ...

ای کاش منم این کارو کنم و جواب بده واسه منم

ممنون عزیزم حتما امتحان میکنم

قبلا رفتم.. تا مدتی خوب بودم اما بازم با یه مشکل کوچیک یادم میاد همه چیزا. درسته از یاد نمیرن

خوب اگه مدام بری بهتره باید خیلی سر خودتو شلوغ کنی که فرصت نشه به گذشته فکر کنی 

ببین منم بچگیم خیلی خیلی درد و رنج کشیوم و حتی الانم....نمیشه ک کل مسائلو اینجا باز کنماماهیچوقت از ...

امیدوارم خدا بهتون آرامش و خوشبختی بده عزیزم🥺❤️ منو همه میگن بیشتر از سنت میفهمی فک میکنم بخاطر همون بچگی سختمه. شما اینطور نیستین؟ 

امیدوارم خدا بهتون آرامش و خوشبختی بده عزیزم🥺❤️ منو همه میگن بیشتر از سنت میفهمی فک میکنم بخاطر همو ...

اتفاقا منم اینطورم ک همه میگن خیلی بیشتر از سنت میفهمی و حتی وقتی کوچیک بودی خیلی فهمیده بودی

من وقتی کوچیک بودم صحنه چاقو گذاشتن رو گردن مادرمو دیدم توسط یکی از ادمای مهم زندگیم عزیزم...اما گذشتم.... چون فکر کردن ب اون گذشتها فقط فکر ادمو خرااب و خرابتر میکنه

باید ادم ایندشو ببینه...

من خیلی روحیم قویه...میدونم ک ی اینده عالی دارم

امیدوارم درکنار همسرت شاد و خوشبخت باشی😍

خوب اگه مدام بری بهتره باید خیلی سر خودتو شلوغ کنی که فرصت نشه به گذشته فکر کنی

اون موقع ک میرفتم مجرد بودم الان ازدواج کردم وقتی همسرم میفهمه میخوام برم روانشناس ناراحت میشه فکر میکنه از زندگی‌ الانم هم راضی نیستم. تموم این ماجرا ها رو براش گفتم خیلی با حرفاش آرامش میگیرم. فکر می‌کنم چون از یادم نمیره هیچوقت باید ی جوری باهاش کنار بیام 

اتفاقا منم اینطورم ک همه میگن خیلی بیشتر از سنت میفهمی و حتی وقتی کوچیک بودی خیلی فهمیده بودیمن وقتی ...

عزیزدلم 🥺❤️ چ خوب که انقدر قوی هستی 😍 پیامات خیلی حالمو بهتر کرد داشتم گریه میکردم. مرسی😄