2777
2789

بالای ۷ که نابینا محسوب میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالای ۷ که نابینا محسوب میشه

کی گفته؟ 

نمره بالای ۱۰ که جز ضعف شدید بینایی محسوب میشه و مجبورن عینک هایی با ضخامت شیشه بالا بزنن 

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
نه عزیزم کی اینو گفته .کسی نمرش ده باشه بینایش مشکل داره

ببینید نابینایی طیف داره

فقط صد درصد سیاه مطلق نابینا نیست

کسایی که مجبور باشن از عینکای بسیار قوی استفاده کنن تا بتونن دید محدودی داشته باشن مثل نمرات خیلی بالا

عموما نابینا میگن بهشون از نظر پزشکی

چون مجبور هستن از خدمات نابینایان استفاده کنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من سههه همین الان غذاب وجدان دارم با گوشی کار می کنم😂

عینک بزن و حتما از ژل یا قطره چشم استفاده کن که خشکی نگیره چشمات 

تو تاریکی هم ب صفحه گوشی نگاه نکن

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
ببینید نابینایی طیف دارهفقط صد درصد سیاه مطلق نابینا نیستکسایی که مجبور باشن از عینکای بسیار قوی است ...

عزیزم من حدود ۷ـ۸سال نمره چشمم ۶/۵بود عینکمم معمولی بود از این شیشه بزرگا نبود بعدش عمل کردم

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
ببینید نابینایی طیف دارهفقط صد درصد سیاه مطلق نابینا نیستکسایی که مجبور باشن از عینکای بسیار قوی است ...

منم عینکی م هرچند نمرم بالا نیست 

اما شخص با نمره چشم ۱۵ و حتی ۱۹ دیدم 

از لحاظ علم پزشکی با عنوان کم بینا یا ضعف شدید بینایی ازشون اسم برده میشه 

نابینا ب کسی گفته میشه که ب هیچ عنوان توانایی دیدن رو نداره 

نه کسی که با عینک بتونه دید داشته باشه هرچند دید محدود