یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونم بچه دوست داری ولی ماهم ک بچه داریم همش استرس ازکوچیک ک هستن تا بزرگ ک میشن ...همش حس مسئولیت
ناشکری نمیکنم ولی راحت بشین تو خونت استراحت کن بهشم فک نکن یهو میبنی باردارمیشی
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
چقدر همدردیم الان داشتم اونایی که با نذرو نیاز بچه دار شدنو میخوندم اخه منم زیارت عاشورا برداشتم هدیه میکنم به شهید نوید صفری گفتم چله تموم شه من اونروز بی بی چک میزنم دقیقا هم اگه پریود نشم اخربن روز میوفته یک هفته که از وقت پریودم میگذره ولی تنبلی هم دارم نمیدونم چی بشه شوهرمم ضعیف ماه قبل ای یو ای کردم منفی شد بدون دارو امپول پریود نمیشم همونروز که برداشتم همون روزم پریود شدم حالا فکر میکردم باید دکتر برم دیگه توکل به خدا ۳ سالو ۱۰ ماهه منتظرم شما چند ساله منتظری؟
دوسین میخوری؟ورزش با ریتم تند که بدنت خیس بشه انجام میدی؟اینوفولیک خوردی؟اصلاح رژیم غذایی داری و چربی و قند رو به حداقل رسوندی؟ویتامین ای و دی مصرف میکنی؟منم تنبلی تخمدان داشتم
نگران نباش منم داشتم تنبلی.الان دوتا بچه دارم .تخمدانم پلی کیستیک بود دکتر میگفت تعجب میکنم چطوری باردارشدی فقط خدا
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
عزیزم مطمئنی که همه رو اصولی و مداوم انجام دادی؟بخدا دکتر به من گفت انقدر وضعت بده که اگرم بخوای باردار بشی باید کلی قرص و دارو ی تحریک تخمک گذاری مصرف کنی اونم شاید سه سال یا بیشتر طول بکشه و منتظر بمونی ولی من مرتب این کارا رو انجامدادم و در حین انجامشون بودم که فهمیدم ناخواسته باردار شدم با اینکه هیچگونه اقدامی تو اون مرحله نداشتم به خاطر عفونتم و جلوگیری طبیعی داشتم