2777
2789
عنوان

میترسم لنز بزارم

79 بازدید | 8 پست

بچها عروسیم نزدیکه چشام ضعیفه میخوام لنز طبی بخرم از یه طرف تو نت خوندم احتمال داره لنز تو چشم گم شه و پزشک باید دربیاره... خیلی ترسیدم که شب عروسیم زهرمارم بشه 

چیکار کنم بنظرتون همینجوری تار ببینم همه رو 

منم طبی میذارم نترس هیچی نمیشه

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همه داریم میزنیم .چیزی نشده منم چشام ظعیفه دو مدال لنز زدم چشمامو داغون کرد یعنی هیچی نمیدیدم و درد شدید و ورم کردن ولی یه نوع زدم خوب بود اذیت نشدم دهب بودن 

انجیری هستم کاربر پنج سال لغو‌کاربری شدم الان برگشتم 

[QUOTE=355453931]نه عزیزم گم نمیشه نگران نباش  از چند روز قبل امتحان کن چشمت عادت کنه 

خودم به اندازه کافی ترس داشتم از لنز یکی از کاربرا گف تو چشمم گم‌شد دیگه نور علی نور شد خیلی ترسیدم

نه عزیزم لنز بذار خود آرایشگر میذاره واست اصلا نترس من دانشگا میرم لنز میذارم چیزی نمیشه اون واسه وق ...

آخه میگن حرکت میکنه تو چشم عزیزم باید حواست باشه☹️حالا وسط عروسیم بجای لذت بردن باید دنبال مواظب لنزم باشم😂

[QUOTE=355453931]نه عزیزم گم نمیشه نگران نباش از چند روز قبل امتحان کن چشمت عادت کنه خودم به اندازه ...

نه گلم 

گم نمیشه. اما اگر احیانا تلاش کردی دربیاری و دیدی نمیشه قطره اشک مصنوعی بریز تو چشمت و آروم ماساژ بده 

لنز تو چشم هیچ وقت گم نمیشه فقط امکان داره گاهی پشت پلک بالا و یا پلک پایین گير بکنه 

این کار رو که بهت گفتم بکنی درست میشه 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده