2777
2789
عنوان

تپش قلب

158 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من مدتیه که بعضی وقتا وقتی از جام بلند میشم یا یه کاری می کنم تپش قلب میگیرم بعضی وقتا زیاد بعضی وقتا کم طبیعیه به نظرتون تا حالا اینطور شدین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما پیگیری کن ...

پشت گوش ننداز

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

کم کاری تیروئید دارم قرص نمی خورم ممکنه برای اون باشه؟

بله.. بسیار خطرناکه.. قرصتون رو شروع کنید و هرسه ماه چکاپ بدید زیر نظر دکتر غدد

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

😂😂😂😂ضربان قلب من حالت عادی ۹۵ دیگه حالت هام داره عادی میش

چرا؟من یه ماه پیش اندازه میگرفتم تا ۹۳ـ۹۴ هم می رفت،چون کم کاری تیروئید هم دارم ضربان قلبم همیشه کم بود حدود 65_68 الان نگرانم که چرا یهو اینطور شده

چرا؟من یه ماه پیش اندازه میگرفتم تا ۹۳ـ۹۴ هم می رفت،چون کم کاری تیروئید هم دارم ضربان قلبم همیشه کم ...

همون دلایلی که اون خانم گفت 

من هر۶ماه اکو میدم دکتر میگه استرس نگیر گریه نکن خسته نشو وسایل سنگین بلند نکن ووووووووو

هیچکدومش قابل انجام نیس