2777
2789

بچه ها من ی ویدیو دارم با لباس محلی رقصیدم..خیلی حس خوب دارم بهش هی وسوسه میشم استوریش کنم چون کامل حجاب دارم و فک نمیکنم ایرادی داشته باشه ولی از ی طرف میترسم چون تاحالا رقص نذاشتم  و میگم دید دنبال کننده هام بهم خراب نشه...از ی طرفم پسری ک بهش حس خوب شبیه کراش دارم پیجمو دنبال میکنه و استوری میبینه با خودم میگم از چشمش نیوفتم بگه دختره وله و خوشش نیاد!!!

مرددم...نظر شما چیه؟؟ حیفم میاد نزارمش چون حالم اونجا خوبه...

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدرک که نظر بقیه چه تغییری میکنه درموردت مهم خودتی که حال میکنی اگه استوری کنی 

فقط ببین ویدیوت چیپ و خز نباشه اگه اوکیه استوری کن و بی خیال باش 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

نزار

چراا😢

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

من باشم نمیزارم 

واقعا ملت براشون فرق نمیکنه بقیه کجا حالشون چجوریه 

فقط میری تو چش بیشتر 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بزار بابا دنیا دو روزه ولی بعدا پشیمون نشی جوانب بسنج

اره از همین میترسم بعدا حس بد نگیرم بگم چرا گذاشتم

بدرک که نظر بقیه چه تغییری میکنه درموردت مهم خودتی که حال میکنی اگه استوری کنی فقط ببین ویدیوت چیپ و ...

چیپ و خز ینی چطور مثلا؟؟

چراا😢

به همون دلایلی که گفتی و....

حال خودت ازاون رقص خوبه خب خودت نگاهش کن لذتشو ببر

چرا استوری کنی؟ 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اینجا بزار ماهمببینیم

اینجا ک ویدیو نمیشه گذاشت😊