2777
2789

سلام لطفا آقایون داداشام هم کمک کنید بگید چجوری میتونم دل یه متخصص رو ببرم چجوری رفتار کنم؟ شخص سرسنگینی به نظر میان

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در سطح هم هستید؟ چند سالته؟

خب ما چی بگیم اون باید عاشقت بشه دیگه 

لطفا با لبخند وارد شوید  سه ساله خواننده خاموش بودم پس کاربر تازه وارد نیستم   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست& من امیدم ب خدا بعد خدا هم ب خداست♡
اگه زن داره که بیخیال شو لطفا

😒😒😒چرا باید به کسی که زن داره حتی فکر کنم چرا باید انرژی منفی بدین و آدمو ناراحت کنین

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

در سطح هم هستید؟ چند سالته؟خب ما چی بگیم اون باید عاشقت بشه دیگه

اره در سطح هم تاحدودی هستیم نمیتونم زیاد توضیح بدم در این زمینه چون ممکنه شناخته بشم

گفتم آقایون کمک کنند😂باز خانما میان دوتا جمله منفی میگن حال آدمو خراب میکنن میرن

بابا یا نیاید یا اگه چیزی بلدین بگیدو کمک کنید انرژی منفی همش هستید اه