خیلی خستم اونم خسته شده از این وضعیت بچم بیش فعاله اختلال داره اضطراب داره عقب تر از هم سناشه شنیدم دعای بعضیا گیرایی داره من که هر چی خدارو صدا کردم نشنید امروز باهاش دعوا کردم محکم زدم رو پاش هزارتا حرف ناجور زدم الان دارم دق میکنم از خودم بدم میاد دوست دارم جفتمون از زندگی خلاص شیم یا خدا شفای بچمو بده دیگه توان ندارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا میدونم که این پستمو اینحا میبینی هیچ کسی جز خودت نمیتونه به ما کمک کنه همه چیز تو دستای پر قدرت توعه به بچه ی این خانم شفا بده تو جایی که اصلا انتظارشو نداره قافلگیرش کن🤲❤️🥺
خب نگران نباش ، بعد چندسال که این قرصهارو بخوره تبدیل به یه فرد عادی میشه و دیگه نیازی به دارو نیست ...
نه اخه فقط بیش فعالی نیست ای کاش فقط بیش فعال بود از نظر هوشی ام عقب تر از هم سناشه درکش پایینه درسش خیلی ضعیفه از تو کاراش کنده استرس داره اضطراب داره ناخوناشو میخوره تیک گرفته یعنی کلکسیون مشکلاته