2777
2789

کیا داروی (امیر اعلم) چای سبز لاغریش رو مصرف کردن ؟

من از پنجاه چهل سفارش دادم برای مامانم

امروز ازش طبق دستور مصرف کرد و گلاب به روتون یه ساعت بعد موقع شام حالش بد شد و بالا آورد ...

و اینکه کیا نتیجه گرفتن ازش ...

من اینو با تعریف بقیه خریدم 

چون چند تا از اطرافیان مصرف کرده بودن و نتیجه گرفته بودن و خدایی لاغر شدن ...

حالا اگر چیزی از عوارض جانبی یا فوایدش و یا حتی توصیه ای دارید از تجربیاتتون بهم بگید ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مصرف کردی شما ...!؟

دادامه یکی سفارش داد استفاده کرد ولی اسمش نمیدونم چند سال پیشا بود 

به نظرم وقتی بالا آورد دیگه استفاده نکنه

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
دادامه یکی سفارش داد استفاده کرد ولی اسمش نمیدونم چند سال پیشا بود به نظرم وقتی بالا آورد دیگه استفا ...

خب ممکنه داداش شما چیز دیگه ای سفارش داده باشه ...

به هر حال محصولات با هم متنوع و کاراییهاشون متفاوته .

درسته !؟

ممنون از اطلاعاتت کاربر عزیز 

ولی من عکس آپلود کردم که اگر همینو خریداری کردین ، در مورد همین دارو بهم اطلاعات بدین ...

بازم ممنون از لطف شما بابت جوابتون💐

چه قرصی؟ اگه میتونید اسمشو بگین لطفا ممنون

هر دفعه آخه یه مارک بهم میداد که وزنم استپ نکنه با توجه به قد و وزن میداد

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
خب ممکنه داداش شما چیز دیگه ای سفارش داده باشه ...به هر حال محصولات با هم متنوع و کاراییهاشون متفاوت ...

خواهش گلم 

سلامت باشید 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
خب ممکنه داداش شما چیز دیگه ای سفارش داده باشه ...به هر حال محصولات با هم متنوع و کاراییهاشون متفاوت ...

چای بود چای میوه ای در چند طعم قبل غذا باید می‌خورد 

یعد چند ماه تاثیر ش مشخص میشد 

یجورایی اشتها رو کور میکرد