سلام.من سزارین بی حسی شدم.حین عمل و بعد از عمل تکون خوردم و سرمو حرکت دادم کمی.با تلفنم صحبت کردم.سه روز بعد زایمان درد وحشتناک گردن گرفتم.طوری ک داد میزدم و گریه میکردم نه میتونستم دراز بکشم نه میتونستم بشینم نه بلند بشم هیچجورع و با هیچ مسکنی اروم نمیشدم فقط س روز مثل شکنجه برام گذشت..بیحسی مث یه مار تو نخاع و گردنم میپچید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه بی حسی شدی تحت هیییچ شرایطی حتی یک میلی هم سرتو تکون نده تا دوازده ساعت.با تلفن هم اصلاااا صحبت نکن فقط سقف رو نگاه کن حتی بچتم بگو بگیرن بالا ک ببینیش..وگرنه زجری ک من کشیدم ب سرت میاد
من زایمان قبلی بیهوشی بود و کاملا راضی بودم فردا زایمان دارم و ماما ها گیر دادن به زایمان بی حسی میگ ...
اگه تجربه بی هوشی رو داشتی و راضی بودی همون بی هوشی رو انتخاب کن دوباره.بی حسی برا تویی ک دیسک داری داغونت میکنه اگه کوچیکترین سهل انگاری ای بکنی.ولی خب از این نظر خوبه ک ماساژ رحمی رو هم دردشو حس نمیکنی و اذیت نمیشی
من زایمان قبلی بیهوشی بود و کاملا راضی بودم فردا زایمان دارم و ماما ها گیر دادن به زایمان بی حسی میگ ...
نه اصلا فریب نخور فقط بیهوشی من بی حسی بود چون یهو درد گرفت و ناشتا نبودم مجبوری خیلی اذیت شدم تمام زایمان و میفهمی دستشون تا قفسه سینه میکنن تو بدنت لرزش قلب ات و حس میکنی
وای ممنون از راهنماییتونماماها میگن فقط تا 4 الی پنج ساعت تکون نخور پس بیشتر از این هاست
بیخود کردن..اونایی ک تو خانه بهداشتن ک اصلا بهشون گوش نده..۱۲ ساعت باید بی حرکت باشی..خواهش میکنم عزیزم ان شاالله ک یه زایمان عالی و اسون رو پشت سر بذاری😍😍